237

Анонимен

преди 2 години

Боже, Боже... Хем путинист, хем *** е този голям "експерт"!

236

Нострадамус

преди 2 години

"Русия и Украйна са несравними.""Русия превъзхожда военно всички в региона, включително и в цяла Европа."Абе тоя кой гое кръстил боенен експерт??

235

товарищ владимир,

преди 2 години

Украйна има огромен шанс да о.шамари самозабравилата се пРосия. Украйнската армия беше гръбнака на съветската и по-късно руска такава. Без украйнската армия разчитат на дагестанци, чеченци, чуваши и всякаква друга ислямизирана и.змет. На Украйна просто им трябват правилните оръжия и руската армия няма никакъв шанс за победа при конвенционална война.

234

Анонимен

преди 2 години

В грозната мешавица кръв за пари има и още нещо.Америка наказва с намесата си Путин за търговията му с влияние и намесата на предходните избори в САЩ в, който победител беше Тръмп, а Путин нейстово се мъчи да се самозащети и да маскира нередностите, който е извършил през годините на управлението си. Също, някой от двамата големи играча се опитва нейстово да раздели Европа, но все още ми, е трудно да определя точно кой САЩ или Русия.

233

Анонимен

преди 2 години

Във всичко е горе доло прав г - н Величков само една малка, но съществена част му се губи или не я усеща.От тази грозна война се печелят много ама много пари и то от всичко най вече печеливши са корпорациите от изток и от запад който са тясно свързани с военната индустрия. Сега всеки се натиска да си изчисти старото оръжие икипировка бомби куршуми който каквото има, а това струва пари.

232

володя

преди 2 години

До АнонименTe наглите англосакси и на Сталин така са му давали оръжие, барут и камиони, с което са удължили безкрайно много войната и много хора са загинали. Ако нищо не бяха давали, войната щеше да свърши още 41-ва!

231

svetlina

преди 2 години

Дано си седнат всички на ***,че Путин като натисне копчето всички ще се превърнем на факли.

230

Анонимен

преди 2 години

С това шалче на какъв ви прилича ?

229

Анонимен

преди 2 години

като се вижда какво става там коментара е много точен бе пудели дето драскате тука

228

Анонимен

преди 2 години

Няма шанс, но това не пречи на НАТО и ЕС да праща военна техника, та колкото се може повече хора да загинат, вместо да приключи конфликтът.

227

Анонимен

преди 2 години

...С нея може да се разчисти периметър от няколко километра разстояние, в зависимост от установките...това ли величието на руската душа ? 21 век ?

226

Българин

преди 2 години

Този отговаря, като от кохортата на Вовата ! Раболепие! Трябваше по-рано да снабдят украинците с СТИНГАР И ДЖЕВЕЛИН

225

Анонимен

преди 2 години

Може ли да попитам - Как този невероятен "специалист" е завършил УНСС, след като от 1992 до 1998 е шеф на дирекция в Министерство? Според мен е завършил ВИИ "Карл Маркс" или пък е син на стар номенклатурчик с хубави спомени от старото време на СССР?

224

Колхозник

преди 2 години

До Ех амаТи пък щото не си анонимник.И не знам дали аз живея в пропагандата на Кремъл, ама като гледам теб, явно черпиш информация от клипчета в тубата...свършил им бензина. А на такива като теб им е свършил мозъка

223

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик И Говедарите влязоха след 6 месеца обсада на Фалуджа ,Басра ,нали ? Шест месеца 30 000 х. срещу 5000х- парцаливи фелахи . Съвременно оръжие срещу ловни пушки и карамултаци отпреди 150 години .

222

Хе хе

преди 2 години

До Stop War NOW Абе то и Авангард и Циркон бяха анимация ,ама ,кой ми с?ра в гащите ?

221

Stop War NOW

преди 2 години

този е *** като гъдулка. Споменава МиГ 41 , който даже нямаедин полет

220

хах

преди 2 години

Е като го гледате тоя, кажете ми как не е провалена мутра путинофил първи разред? Айде марш в любима русия, какво търсиш тука при джендърите?

219

Ех ама

преди 2 години

До колхозника - а така, за четири дни успяха да минат 100те киломентра от границата до предградията на Киев, преди да им свърши бензина. Жестоки са. А за това, че използват цивилните като щит, спри да живееш в пропагандния филм на кремъл и се осъзнай малко, излагаш се. Добре че си анонимник

218

Колхозник

преди 2 години

До пияница мистикТе колхозниците за два дни стигнаха до големите градове...Какво говори това на стратег като теб, завършил няколко военни академии? А спряха пред градовете, защото смелите бандеровци се скриха там и използват цивилните граждани като щит. Що не отидоха да посрещнат колхозниците още на границата?Де да знаеш, то мисленето е процес, за който се иска мозък...