32

тя

преди 2 години

Естествено ! Защо никой не говори как това правителство дойде на власт - всички помним- с кървав преврат !Руската "мечка " бави ,но не забравя !

31

Товарищ

преди 2 години

Та, кво каза? Дрън-дрън. Украинците ще излязат виновни, че ги нападат и откъсват парчета от територията им. Тези нашите все се сучат около Путин като мухи на л.а.о. Хем натовски генерали, ама ей тъй, ако нещо се обърка, може да станат и путинови

30

СИРИЯ

преди 2 години

Може би каквато беше целта на САЩ в Сирия?

29

мммм

преди 2 години

Не виждал скоро ядрен конфликт между НАТО и Русия. Как да го разбираме...Или авторът на статията или генералът не знаят какво пишат и говорят.

28

ГАДОРЯН

преди 2 години

НАТО срещу КГБ 0:1 . Това е положението.

27

Анонимен

преди 2 години

в *** дал бог генерали и професори.

26

Анонимен

преди 2 години

В Украйна правителството е същото .като в България.....предатели

25

Анонимен

преди 2 години

Основната цел на Русия е да продава газ скъпо

24

Анонимен

преди 2 години

Бла, бла, бла... Много "експерти" станаха в България.

23

не е

преди 2 години

Генерал Попов не е джудже. Той е висок 156 см.

22

СС

преди 2 години

Света не може и не иска да е НАТО !!! Алчността на ЕС доведе кризата ,а не Русия !!!

21

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

ВСИЧКИ ЛАКЕЙСКИ МАРИОНЕТНИ ПРАВИТЕЛСТВА ЗАСЛУЖАВАТ САМО ТОВА! ДА СЕ ГОТВИ ПЕТКОВ!

20

Анонимен

преди 2 години

Генерален то добре за агресора но като малки той санкции и спре газа за ЕС ,ние българите не получаваме огромни заплати и пенсии като в ЕС ,как че живеем ?

19

Анонимен

преди 2 години

Дали зад "желязната" завеса, за която се е размечтал тоя, ще минават енергоресурси? И погледнете "санкциите" - УСА заявиха, че няма да санкционират енергетиката, ЕС - също! Ами, ако Русия врътне кранчетата? Сега колко е газа - вчера около 1450$ за 1000кбм. Дали ще се спре на 2000$, а дали хората в ЕС няма да "тричат" "мъдреците" от ЕК, ЕП и други подобни съкращения? Разни дебелосери чиновници?

18

Анонимен

преди 2 години

Само за едно нещо ще коригирам генерала, но то е СЪЩЕСТВЕНО. Целта на Кървавото джудже не е ПРАВИТЕЛСТВОТО на Украйна, а ДЪРЖАВНОСТТА на Украйна. Кървавото джудже ще иска да смачка всичко, което прави Украйна държава: Правителство, институции, армия, медии, ЗАКОНИ, свободи и т.н. Неслучайно риториката на Кремъслския сатрап беше насочена към това да обяснява, че Украйна е "измислена" държава. Тойще се опита да я изличи. От украинците зависи дали ще го допуснат.

17

Истината

преди 2 години

От сутрин до вечер политически трупове и пишман експерти ни промиват мозъците с пропаганда. Как не се намери достоен човек да каже че действията на запада и нато през годините застави ха Русия на тази офанзива за оцеляване?!

16

Натовеца

преди 2 години

Да бъдеш изолиран от запада в днешно време не звучи ,чак толков лошо!

15

Анонимен

преди 2 години

Спрях до тук - Украйна не предизвика тази война ... А кой осем години бомби изтока с тежка артилерия, кой изби над 10 хил. в източна Украйна. Как ги нарече Зеленски - организми?! И да се махали от Украйна. Спря им пенсиите, соц. помощи и т.н.

14

Анонимен

преди 2 години

До ком 13 Вярно е-но разплащанията за петрол и газ стават само с долари и всъщност това само ги държи все още атрактивни във финансовия свят.В последните години Русия се освободи от доларовия си резерв и заяви че започва разплащания и с други валути а това е като смъртна присъда за долара...Да не говорим,че Китай притежава 40% от външния дълг на САЩ !

13

Жиката

преди 2 години

Англосаксонците са гадове крали от целият свят.Те снабдяваха Османлийте с оръжия и подкрепяха султаните.