50

Верни бе

преди 2 години

До АнонименС теб герберите май имат най-голям успех.

49

Anus shepti

преди 2 години

ВСИЧКО ДО ВРЕМЕ. ВОЙНАТА ТАМ Е НЕЩО СРАМНО И НЕНУЖНО МЕЖДУ ТЕЗИ СЛАВЯНИ. РУСНАЦИТЕ СА ВИНОВНИ ЗАЩОТО СЬЗДОХА ОЛИГАРСИ И ЗАЩОТО СИ ПОВЯРВАХА ЧЕ СА ХРИСТИЯНИ И ВЕЛИКИ. КАКВОТО ПОЧУКАЛО ТОВА ОТГОВОРИЛО.

48

Анонимен

преди 2 години

ЕС - ДА! НАТО - НЕ!

47

Манафейко:

преди 2 години

Те половината кравари не знаят къде се намират САЩ, вие за Украйна се вайкате!

46

Анонимен

преди 2 години

Те Американците със сигурност може и да не знаят защо има 2 Кореи , и понеже няма кой да им каже , си дъвчат дъвката на "демокрацията " , която щедро раздават на "диваците " по света - Нали?!

45

дедо Ви

преди 2 години

Регионите, Харков, Днепропетровск, Запорожие,Херсонск, Николаев, Одеса стават Федерация на украинските републики с договор за взаимна защита и икономическо пространство с Руската федерация!

44

Анонимен

преди 2 години

Ама обяснете им го бе хора ! Обяснете им че техният разточителен живот се дължи и гради върху мъката на останалия свят и по-слабите държави , и че все още крехкият мир на тази планета е благодарение , единственно на това че има и други СИЛНИ колкото тях , но и доста ПО-РАЗУМНИ , но и това може да не е вечно !

43

Колко от

преди 2 години

хамериканците знаят изобщо какво е "Украйна", къде се намира и защо пърдящия Джо праща войници там?

42

НОВ

преди 2 години

Областите които, ще искат независимост от Украйна ще са: Харков, Днепропетровск, Запорожие,Херсок, Николаев, Одеса, ако не стане федерация. Донецк и Луганск искаха точно това. В момента на власт са националисти и артисти.

41

Геополитик

преди 2 години

Байдън и Путин се разбраха отдавна, сега всеки си играе ролята, просто всеки ще кешира по собствения си начин. ЕС пък ще намаже работна ръка да не мрънка много много.

40

Анонимен

преди 2 години

Не е важно да разбират, важно е да лепнат тужки санкции на Русия, белким тя разбере какво се случва в Украйна по нейна вина

39

IQ 3.14

преди 2 години

калифорния стейт юнивърсити - люпилнята на хамериканския шумкарлък. enough said

38

Анонимен

преди 2 години

Те не искат да го разберат. На тях им дай пищови и да продават демокрация на лошите.

37

Ле лее бг медия

преди 2 години

В България никой не го е.. от какво някой в Америка разбира или не. Имаме си наши проблеми можеби защото на друг континент и може би защото американецитр не само че не знаят какво се случва между Украйна и Русия но и не се интересуват. Те дори не могат да посочат къде е Русия на картата. Още по малко къде е България или пък на някой да му пука за нас. Това не е журналистика а платени съобщения и преписване от чужди медии.

36

Някой си

преди 2 години

До 43 Я пак малко и скромно а ипотеката е 4500 на месец нещо не се връзва, или си се преебал с процента и си на 15г и апартамента ти хич не е скромен :D или лъжеш

35

Анонимен

преди 2 години

По принцип никой няма и да се сети за Русия, че съществува, ако не са разни влогъри и Инстаграмърки. Просто тя не е фактор- бедна, западнала, на последно място в Европа по БВП на глава от населението. Повече няма какво да се каже. В Русия има живот САМО в няколкото големи града и дотам. Всичко останало- тотална разруха. И това го казвам като човек с много приятели руснаци. Приятели от големите градове, обичащи САЩ и ЕС и ненавиждащи Путин и политиката му.

34

До 42

преди 2 години

Разни голтаци тираджии, пишещи от САЩ не са интересни. Дори са смешни. И аз имам жилище в САЩ- ипотеката му е 4500$ месечно, в момента е под наем за 5200$ и покрива всички разходи по ипотека и комунални услуги. Разни къща из дълбоката евтина американска провинция са НЕ интересни. Живял съм в САЩ доста години- от завършването ми на магистратура работих 10 години в Калифорния (там е и апартаментът ми- малък и скромен, но с добри интелигентни заможни съседи). Сега съм в Швейцария.

33

КокоБийч

преди 2 години

Слаба ракия сте в БГ! Само повтаряте квото чуете по новините! Никакво мислене! Зиро! Цената на природната газ тука е толкова ниска, че повечето хора не знаят дори колко е. За моята къща в Ноксвил 3бедрс/2батс 1400 Скуеър фита е 86 кинта на месец-фиксирана до 2025..на север е малко по-скъпа, но като цяло е без пари!

32

Анонимен

преди 2 години

Те не разбират от нищо, затова все им трябва нова вълна емигранти висшисти, за да ги държи нависоко, ама свършиха белите балами...ще има само "вишисти" от третия и четвъртия свят!

31

българин

преди 2 години

От кого е платен тоя... джурналист Христофор Караджов, че нищо не му се разбира какви ги бръщолеви? Американците какво не разбират??? Кои американци??? За обикновените американци ли говори, или за държавната администрация? На цял свят е ясно, че Русия е агресор! Говорил съм с много американци. Има такива, които дори не знаят къде се намира Канада, камо ли България. Един ме питаше в България английския ли ни е официален. За Донецк и Луганск и аз не знаех докато не се почна...