37

r3v0lv3r

преди 2 години

До Малко за политикаДа бе, Украйна контролираше Домбас също толкова колкото и Крим. Реално Русия не спазваше минското споразумение, беше публична тайна, че руски войници и руска техника са дислоцирани в тея псевдо републики. Всеки, който е чел руските военни сайтове може да потвърди за сведенията за най-модерно руско оръжие в ръцете на ДНР и ЛНР.

36

" селянин "

преди 2 години

Браво .

35

някакво начло

преди 2 години

Признаването НЕ е най-доброто нещо, защото територята на републиките 2/3 остава окупирана от урките, но от някъде трябва 'диалога' да се почне.

34

Анонимен

преди 2 години

Украинците да депортират в Луганск и Донецк всички руснаци от Украйна и да се свършва тази трагикомедия. И всеки откъдето и закъдето.

33

Анонимен

преди 2 години

Кърджали няма обща граница с Турция, а с Гърция. Толкова сте неграмотни. Дори и на теория да се пробва подобно нещо, означава война вътре в НАТО, няма как да стане, нито някой ще признае промяна на граници е НАТО .преди някой да даде още един неграмотен и нелеп пример с Кипър през 1974 - те не бяха в НАТО и тъкмо получиха автономия от британския колониализъм.

32

Сосидж

преди 2 години

Ем то война няма да стане- само Путин ще си вземе малко по малко всичко

31

Малко за политика

преди 2 години

Украйна можеше да задържи Донбас и Луганск ако беше изпълнявала Минските съглашения - специален статут (автономия), изтрегляне на тежките оръжия от т.н. линия на съприкосновение и т.н. Можеше,но не го направи. Искаше военна победа. И затова ги загуби.

30

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН: Факт! От Крим се задавиха здравата и тамън да се оправят съвсем, Украйна и запада им натъпкаха още един огромен залък ЛНР и ДНР. От него едва ли ще се оправят. Но даже и да стане някакво чудо, ние веднага ще им дадем още по-голям залък, от който вече точно ще пукнат!!!

29

Анонимен

преди 2 години

30 Ако например, Турция анексира Кърджали и региона, и разположи войска там, няма ли и ти да гранатираш позициите им, за да си върнеш заграбената територия?

28

Анонимен

преди 2 години

4 Стига глупости, намали водката. Русия беше против Съединението, насъска Сърбия да ни нападне и унищожи, като държава. Бомбардира Варна. Ограби България, както и турци не са я грабили. Изби цвета на нацията, стотици хиляди невинни българи, след 9.9 1944. Открадна архива ни, предаде на Тито българска Македония. Сега води хибридна война срещу света и в частност у нас, с цел да върне България в руската орбита, в безпрание или диктатура.

27

Анонимен

преди 2 години

До До 22/25 "Незная дали е диктатор но с този акт спаси мирното население от обстрела и бомбандирснето им от киевския фашизиран режим" Никой нормален не взема насериозно фалшификациите на режима на Путин.

26

Анонимен

преди 2 години

Няма как да не изтъкнем заслугите за случващото се и на западните лидери - Борис Чембърлейн и Емануел Даладие. За фосилът Байдън изобщо е срамно да се говори. Както е казано отдавна - те вече получиха позора, скоро ще получат и войната!

25

Анонимен

преди 2 години

Петър 1 е на власт!

24

Анонимен

преди 2 години

С признаването на двете сепаратистични републики, Русия взриви Минското споразумение и възможността, да бъде партньор със свободния свят. Очакват я тежки санкции, както и за ДНР, ЛНР, които са нейно дело, а не на народът живеещ там.

23

Анонимен

преди 2 години

Путин вече е там!

22

Асан

преди 2 години

България и тя призна Македония а Нато призна Косово

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "Путин обеща да реши този проблем в последния си мандат. Изненадани?" Путин няма "мандат". Той е доживотен диктатор. Ъъъъ, исках да кажа, президент.

20

Анонимен

преди 2 години

Кремъл превърна Россия във фашистка империя

19

Анонимен

преди 2 години

Путин обеща да реши този проблем в последния си мандат. Изненадани? Както Байдън обеща да освободи Крим.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "Всичко по реда си - първо етническото прочистване, после референдума. Като в Косово." В Косово етническото прочистване го правеха сърбетата, пак обърка опорките.