14

До 9

преди 2 години

Това е типично мислене на роб. Сигурно като ти изнасилят жената и ти убият децата, ти ще наведеш глава и ще кажеш, по-добре да не искам правосъдие, а да си замълча, че може и на мен нещо лошо да се случи.

13

Deutsches Maedel

преди 2 години

Аз си имам колело. Тъпо най-вече за тези, които са се замъкнали на някъде извън континента.

12

Анонимен

преди 2 години

В същото време авиокомпаниите правят стотици полети без пътници.

11

Анонимен

преди 2 години

Много сте ми интересни с тия кранчета дет Русия ги врътва. Нали се сещате, че Русия доствя газ основно, те дори не са от водещите играчи на пазара за петрол и второ, те като доставят газ получават долари в замяна, като спрат крана спират и доларите...

10

Зевзек

преди 2 години

Е, аз като си изтърва билета сам се навеждам да си го вдигна, няма да чакам авиокомпанията да го вдигне я. Иначе вчера Райъна пак ме бомбардираха с оферти за билети по 9.99 ойро.

9

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо...вие пак война искайте, Украйна бранете....Накрая не жълти жилетки, а ви е бедна фантазията какво ще стане в Европа. Политиците могат да си бръщолевят техните глупости, но кризите ги изкарва народа. Джонсън, Макрон и прочее криза на гърба си няма да усетят. Още вярвайте в *** им приказки за "демократичния свят". Това ли е той? Светът, който заради егоизъм и лични борби ще вкара света във война и бедност.

8

Анонимен

преди 2 години

И като ги вдигнат какво ?Ако очакват хората да им плащат тези цени и да имат пълни самолети ,много са се излъгали .Цяла Европа е на колене от инфлацията и повечето хора едвам си плащат сметките ,не само в България е така

7

Нане

преди 2 години

Ся ше ги приземат пак, Путин, кат им врътне крана...)))

6

Руснаците са виновни

преди 2 години

Накараха ЕС ЕС да си вкара един меджу краката със горивата!

5

Анонимен

преди 2 години

Разликата между банда и банка е една буква. Ски как звучи Междунарондна Бнада, Европейска Банда, Българска Банда, Руска Банда, . .Важното е след като "к" премине в "д", колко голямо ще бъде "Д-то" демек чередовката на "к" в "Д" е доказателството че настъпили джендерирането на Банковия сват когато"К"урът е заменен с"Д"упета.

4

Тираджията

преди 2 години

Тамън мислих да пътувам до Скопие и ме отказахте

3

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има Украйна с един полет Париж-София или Мюнхен-София, или Лондон-София?

2

Анонимен

преди 2 години

Тея обадиха логика - като скочи броя на пътниците и цените щели да се качат?! Ми дай да лети по 1 самолет дневно с по 5 човека, та да паднат цените съвсем.

1

Анонимен

преди 2 години

Ами ако не ги вдигнат?