9

Анонимен

преди 2 години

В началото цитираният диетолог е Лон Бен-Ашер, в следващото изречение става Бен Ашър. А изяснете се първо, пък тогава пишете.

8

Анонимен

преди 2 години

Най-отдолу на тази епохална новина е отбелязано, че "по публикацията работи" някоя си ***. Не ви вярвам. Толкова неграмотен, неадекватно написан и на места - напълно безсмислен текст, трудно може да се произведе и от най-нелепите ви "редактори". Това е работа САМО на Гугъл преводач. Защо не пишете направо: "по публикацията работи Гугъл преводач"?

7

Анонимен

преди 2 години

"По-рано беше съобщено, че диетоложката Лора Бурък нарече рецепта за натурален сок против стареене, който може да се приготви у дома."___________ Това изречение от някой полуграмотен полудебил ли е писано - нищо не му се разбира.

6

Handel

преди 2 години

Нете проблеми бре хора! Ажте само лапад и колаген - има го много в кокошите крака. А на нас, пристрастените, нека да ни е лошо. PS. Що за тьпанаpcка "новина"?

5

Анонимен

преди 2 години

сланината и виното с какво може да се замести

4

Асан

преди 2 години

Доналд Тръмп е милионер ама нагъва макдоналдс а Тиквата филии свинска мас :)))

3

Христо

преди 2 години

Вредните храни са евтини, затова се наричат храна за плебеи. Средната класа ядем за 100 лева на ден. Богатите харчат за храна по 30 хиляди долара на месец.

2

Анонимен

преди 2 години

Моята баба е на 93 години, но всяка вечер си хапва по едно парче от торта "". Пристрастихме я към сладкото, още преди 6 години и редовно си хапва парче от тортичка.

1

Асан

преди 2 години

Народа нема псри за салам народен те му викат яж сьомга :)))