39

Гоче

преди 2 години

Искат пари но не работят. Мини по центара на Харманли два реда коли. Пуснали авариините и в аптеката или за закуска. И полицията минава безмълвно.

38

ххх

преди 2 години

Валентин Попов винаги е бил чиновник,без да познава проблемите на редовите полицаи !!! МВР е пълна с карлинки и пенсионери /Хибриди / !!!

37

СС

преди 2 години

Попов е пенсионер и "полицай" не го ли срам да говори за заплата ??? Да се махат всички пенсионери и намаляне на администрацията и дирекции !!!

36

Анонимен

преди 2 години

Като е малката заплатата рапорта и айде, така се регулира заплатата в конкурентна среда. Като няма хора тогава вдигат парите.

35

Анонимен

преди 2 години

И тия нищоправците на пенсия и заплата и те ли ще стачкуват. По 6-7 бона на месец за правене на нищо.

34

Анонимен

преди 2 години

МВР на просест ама с частните коли или както преди с пърдулките и служебните микробуси и с държавен бензин ли?

33

Анонимен

преди 2 години

Гледох го този Папов сутринта, тежкар, прави се на по голем и по важен от министър на МВР, като че само от него зависи свето. Сигурно е и пенсионер на пенсия и заплата. Попов защо в МВР има хора на пенсия и заплата вече 5 години? Попов защо полицаите са една не малко част земеделци. Попов научихте ли полицаите на култура поне, или само заплатите ви са в главите.

32

Анонимен

преди 2 години

И що???

31

Bg.

преди 2 години

И 1000 лева са ви много. Заплатата си я докарвате многократно, чрез подкупи и рушвети. Стига с тези ваши глупости.

30

ченге

преди 2 години

а ще настоявате ли, да започнете да си плащате социалните осигуровки, или ще продължавате да лежите на чужда гръб?

29

Анонимен

преди 2 години

Изостанали били доходите през годините - Защо не стачкувахте при Борисов да ви ги вдигне съобразно "невижданият" 3% годишен ръст на икономиката.Реформа искат - май нямат предвид 50% съкращение на администрацията си + държавата да запоюне да плаща осигуровките им, вмест до висят на частния бизнес.Никой не е длъжен да се пенсионира като милиционер. Има работа и в частния сектор - винаги имат избор.

28

Един

преди 2 години

Рашко Чашков нали беше запретнал ръкави да реформира тоз безполезния башибозук!Остана си само с обещанията!

27

Цирк

преди 2 години

Този пенсионер от качеството на какъв иска нещо от народа,цял живот е бил на хранилка и други са го издържали?!

26

Възмутен

преди 2 години

Гледам ги тука лентяите седнали по двама в пърдулка ,правят безцелни кръгчета насам натам,карат тежкарски с 10км и телефона на ухото..не пука!И така 4-5 пърдулки си обикалят безцелно докато изгорят бензина в резервоара!Какви повече пари искат?Да напускат и да се хванат на работа за 710 кинта!

25

Те искали?!

преди 2 години

А ние настоява ме,да започне те да работите,да има,съкращения,чистки,реформи,сами да си плащате осигуровки те и тн.и тогава може да искате,ясно търтей?!

24

Велкова

преди 2 години

Може но след 50% съкращение!

23

Един Българин

преди 2 години

Някои полицаи помагат на хората и заслужават по-добро заплащане. Друг е въпросът от къде ще се вземат парите, че имаме прекалено много полиция. Други само гледат как да те гонят че си отишъл сам в планината защото разбираш ли те са на първа линия в борбата с вятърните мелници!!! Ясно е че получават заповеди, но е крайно време като всички да престанат да се престарават за глупости. Защо не почнат да гонят убийци и измамници, а се занимават с това кой седнал на пейка в парка.

22

До Истината

преди 2 години

Точна от ЧР трябва да започне промяната. Аман от кадрови грешки, допуснати от папкаджии.

21

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе! Та какво полезно сторихте и вършите , та да ви вдигнат заплатите с 20%? Вие и прокурорите заслужавате да ви намалят месечните заплати наполовина, да ви махнат ДМЗ и да ви отрежат 20-те брутни заплати А онзи милиционер от с.Мирково да го пенсионират, защото за 30 години служба е научил само 3 думи, които повтаря с повод и без повод: 'Ние сме независими!'. Като сте независими защо всеки месец чакате на държавната ясла?

20

Пич

преди 2 години

Ха, изостанали с години били... Ама не ревахте при Баце, нали? А престъпността като гледам, все си е същата? Хайде сега да направим 20% съкращения на нищоправещите и да вдигнем заплатите на останалите с 20%. Става ли?