10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 - Прав си! Гардиън е най-добрата марксическа-глобалистка медия. Винаги чудесни статии Дори Дойче Веле и ВВС и АР не могат да се мерят по слагачество на борците за новия световен ред

9

Ха!!!!!

преди 2 години

За един градус световно затопляне видяхте колко кожи искат да дерат от народите. За да оправят нещата, щото знаят как. Сега си представете колко ли кожи щяха да ни искат, ако имаше с един градус застудяване. Не ми се мисли направо. И независимите им журналисти пак щяха да пеят в хора.

8

Анонимен

преди 2 години

Чудесна статия от Гардиън. Лошото е, че никой не знае какво ще става. Може само модели да правим. Истината е, че сме минали благоприятния сценарий на затоплянето. А колкото повече земя се открива в Антарктика, толкова по-бързо ще се и топи...(защото вече не е бяла и няма какво да отрази слънчевата радиация). Климатичните промени и загубата на биоразнооразие ще са ни основен проблем. Няма да има къде да живеем, и какво да ядем. Ама на кой ли му пука...като чета коментарите.

7

Анонимен

преди 2 години

Тюлените са повлияли на промените?! А може би обратно?

6

Нане

преди 2 години

Антрактида?! Наще *** сигур нов континент са открили...)))

5

Анонимен

преди 2 години

Тия правят сравнения на 50 годишен период, а за земята 50 години са като 5 хилядни от секундата. :)

4

минувач

преди 2 години

Както се разбира от статията - през Плеоцена е било доста по топло в Арктика - и са се размножили доста растения. Ама - тогава не е имало хора, печки, коли с двигатели с вътрешно горене, толпцентрали! Що ли е било толкова топло???

3

Анонимен

преди 2 години

Параклиса тряябва да го упгрейтнем на църква, да може да поема човекопотока.

2

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо тия "новини" идват все от медии като "Гардиън", "Дойче Зеле" и прочее ч.иф.***.ск.и медии... То не бе парников ефект, сега стана климатични промени, въглеродни отпечатъци и всичките глупости като написани от един и същи темплейт.

1

минзухар

преди 2 години

Местните цветя са си антарктически, така че какъв е проблема? И тук си имаме растения цъфтящи през есента. Да не би и това да е от глобалното затопляне.