13

ооо

преди 1 година

До дребен "бизнесм Нормално! И аз съм като тях! След като не ми признават уврежданията! Но това е България! Тук Профана е Феодала! Ти ще скачаш по неговия кеф!

12

илиииииииииии

преди 1 година

Да отпуска 20 х.лв. ама само за някои, които отговарят на един изкуствено определен критерий. С което останалите са Дискриминирани!За които тази Агенция не прави НИЩО!И това ако не е импотенцията на технократа! Здраве му кажи!Един плъх, който дълго се кри, преди да отговори на многократните писма отправени към него!

11

подкана

преди 2 години

айде ония врякащите дето системата ги убива да почват да се кандидатират , фирми да отварят на името на децата си .

10

морски

преди 2 години

Тук отдавна тарикати са се уредили с инвалидност. Имат по няколко леки коли и бусове, всеки със стикер `инвалид`. Полицаи и проверяващи ги подминават такива МПС-та. Мутрите не са си отивали от морето, въпреки "мутри вън" и бла-бла-бла...така до края на света.

9

Анонимен

преди 2 години

С 20 000 лева, не мога да взема и един бус, за да карам с него ... Моля ви се!

8

Новият морал

преди 2 години

Айде е..пак на "нашите" хора ще раздаваме. На хартия ще разкриват мнооого работни места, а всъщност по София ще плъзнат най новите модели на Порше и Бентли ! Да не говорим колко от тези "бизнесмени" ще се изкарат с намалена трудоспособност и ще лапнат едни бързи 20 хиляди лева. За започване на самостоятелен бизнес. Разбираш ли значи ?!

7

Анонимен

преди 2 години

Дайте ми 80 000 лева. Ще ги трясна в някой фонд и толкова ще е бизнеса. След 10 години, като са станал 200 бона, ще си дърпам и дивидентите.

6

Анонимен

преди 2 години

До дребен "бизнедм - Особено, ако настъпиш нечий интереси, на човке свързан с "общината". На брат ми му правиха проблеми, че давал "висока заплата". Той даваше 900 лева, а останалите даваха по 800 лева, ама някой зпаочнал да мрънка и така ...

5

Анонимен

преди 2 години

До 4 - Няккъв дропшипинг или някакво начинане, за кеото ще трябва да имаш много умения, да бачкаш по 18 часа на ден и да нямаше печалба в пръвите 3 години, защото разходите ти са колкото доходите ... Демек за млади и здрави хора.

4

стоян

преди 2 години

Крайно време е за конфискация,съд и затвор за Бойко Борисов и останалата шайка крадци.Това са милиарди откраднати от българският народ.

3

Анонимен

преди 2 години

И какъв бизнес може да се започне 20 000 лв, че мога да се сетя

2

Анонимен

преди 2 години

Сега всички хора с увреждания в България ще изтеглят тези пари. Разбира се,от упълномощени лица! Подобно с къщите за гости, накрая такива като другарката Йончева и родата на Карадайъ се оказаха собствениците! Блажиш ли,блажиш дядо Попе???

1

дребен "бизнесм

преди 2 години

А за хората без увреждания, които се опитват да направят нещо със собствени средства и за собствен риск - безкрайни проверки, глоби за какво ли не, гонене до дупка, до пълна съсипия