34

Ей , ти на кой свят

преди 2 години

живееш бе Иванчо, отопляемите оранжерии вече фалираха заради скъпия ви европейски ток и освободиха работниците си

33

Гост

преди 2 години

Пари на вятъра- домати пак внос......

32

факт

преди 2 години

ако Борисов се оправдаваше с цените на тока , всички тия дето сега са на власт щяха да ни проглушат ушите как Бойко е лош . но сега са на власт и ни обясняват как цяла Европа страдала от тия цени .

31

Анонимен

преди 2 години

лошото е че ще им дадат тези милиони но да не мислите че някой от проузводителите ще върне нормалните цени. Колкото кръпмарите си задържаха цените при 9% ДДС , нищо подобно здраво надуване *** цените.Просто народа трябва известно време да свие потреблението фа им се вкиснат златните краставици пи борси и складове и нещата ще си дойдат на място

30

Край

преди 2 години

До 37. Ти в Анталия ходил ли си. В Турция можеш да извадиш 3 реколти домати без отопление само под найлон.

29

От хората

преди 2 години

Стига вече.За турските производители няма ли високи цени на ток и горива.Някой проверява ли българските производители,получаващи субсидии каква продукция изнасят може да е турско производство.

28

Анонимен

преди 2 години

Снимка на домати няма почти никаква връзка със статията, аз поне не виждам. Парите няма да отидат за такива прозиводители.

27

Анонимен

преди 2 години

Природата е тялото на БОГ. Чиста природна проста храна е пътят към Бог както казва и Дънов.Българско от земята плодове и зеленчуци.Яжте и благодарете.

26

Анонимен

преди 2 години

Вместо да им дават пари да забранят вноса на некачествени плодове и зеленчуци от Турция и Гърция.

25

Пенсилвания

преди 2 години

До ТираджиятаЗащото в Испания климата позволява и субсидията им е,не можеш да си представиш

24

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за всеки срещу, който говорят ГЕРБиДПС, защото като им спрат паричките и те започват да говорят срещу партията, която им пречи на кражбите. Правиха го с БСП, с ДБ, сега и с ПП. Ама народа е беден и гладен заради ГЕРБиДПС и му писна да спи!!! Кръгът на крадците е счупен. ПРОМЯНА!

23

Равносметката

преди 2 години

РАВНОСМЕТКАТА ЕГЕРБ=ДПС=КРАДЦИВЪЗРАЖДАНЕ=ФАШИСТИБСП=МИНА ИМ МОДАТА НА ТЕЗИАз за тези горе няма да си дам гласа. Така че по-добре новите да видим за 4 години поне какво ще направят. Щом ГЕРбБ и ДПСС ги плюят така усилено, значи са застрашени кражбите им от тях. Това е добър знак

22

Да!!!

преди 2 години

АБЕ ХОРА ВИЕ ЗАЩО НЕ РАВАХТЕ ТАКА 10 ГОДИНИ КАТО ГЕРБ НИЩО НЕ НАПРАВИХА, ЧЕ СЕГА ИСКАТЕ ЗА ДВА МЕСЕЦА НОВ СВЯТ В БЪЛГАРИЯ. ВИЕ АКО ЗА 2 МЕСЕЦА СТАВАХТЕ УМНИ И БОГАТИ СЕГА НЯМАШЕ ДА ПИШЕТЕ В ТОЗИ ФОРУМ. ВСЯКА ПРОМЯНА ИЗИСКВА ВРЕМЕ. КОЛКОТО ПО-ДЪЛГО СМЕ КРАДЕНИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОПРАВЯ СЧУПЕНОТО. НО ДОБРЕ ЗАПОЧВАРТ. ДЕЙСТВИЕ ИМА СРЕЩУ КРАДЦИТЕ!!!!

21

ПРОМЯНА

преди 2 години

С малки стъпки към голяма промяна. Пенсии - нагоре, заплати - нагоре, субсидии за земеделци, субсидии за бизнеса, заради високите цени на тока. Повече майчински. Още за образование. Добре се справят момчетата. Лошо, че уцелиха период на световна инфлация, че да има неграмотните за какво да ги дъвчат, но ще се справим

20

1

преди 2 години

До Анонимен-21 до сега винаги е имало субсидия,но ти какво разбра от нея,краставиците станаха по 8 лв.за килограм,пълнят им гушите,за народа никой не мисли

19

Анонимен

преди 2 години

ДАНО САМО ГЕРББ=ДПС ДА НЕ СЕ ДОКОПАТ ПАК ДО ПАРИТЕ ОТ СУБСИДИЯТА.

18

Промяна

преди 2 години

ГОЛЯМО БРАВО!!!!!!

17

КРАДЦИ

преди 2 години

Абе рових тука два часа да видя информация, ама не намерих, някой ще ми помогне ли - ГЕРБ КОГА ДАДОХА СУБСИДИЯ ДОРИ ОТ 2ЛВ НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО

16

1

преди 2 години

До ПРОМЯНАТА! каква промяна бе,пак ще си купуват ,скъпи джипове ,като досега,а ние обикновените консуматори,какво ще получим,нали ги знам нашите производители с два колеца домати ,пет реда краставици ,искат милионери да станат,и сега още 150милиона получават,такова нещо никъде няма в ЕС и там даржавата помага на производители,но и ги контролира,да не вдигат цените спекулативно,а тука само им пълнят гушите на разни псевдо производители.

15

Анонимен

преди 2 години

ЕЙ ТОВА Е БЪЛГАРИНА - КАТО НЯМА СУБСИЯ ПЛЮЕ ЗАЩО НЯМА, КАТО ИМА ПАК ПЛЮЕ, ЧЕ Я ДАВАТ. Какво ви дадоха кръгът на крадците - ГЕРБ+ДПС? А момент нищооооо, защото, ако постоите два дни на паветата ще видите как ВСЕКИ ДПС=ГЕРБ депутат идва с автомобил за 100 000 лева. Е как става това с заплата от 5000? ОГРАБИХА НАРОДА КАК.