44

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТочно толкова се чака.. Лабораторията е задръстена от такива случай на тествани хора и голяма бюрокрация, за това отнема толкова време.

43

И кво

преди 2 години

В Холандия тва *** кефи, 3 патрула 15 полицая с подвижна лаборатория. Камери за скорост на всеки километър. А във Финландия сметката за скороста е според дохода.

42

Tman

преди 2 години

До 43 защоЗащото отказът се наказва с 2 години отнемане на книжка и 2000лв глоба и няма как да го обжалваш дори с отрицателен кръвен

41

Анонимен

преди 2 години

Тарашков, какви са тия тестове по седем месеца? за толкова време дете се ражда!

40

Жорко

преди 2 години

Да му плати заплатите, Рашков

39

защо

преди 2 години

не е отказал теста,като едни кметове наскоро...законът позволявал това.Значи,човекът е бил сигурен,че не е употребил наркотици.А това,че техническите средства за проверка са от каменната ера,не подлежи на съмнение.Някой дрогиран с нов наркотик ще покаже отрицателен резултат,защото уредите за проверка регистрират определен брой познати вещества.Всичко е фалшиво,да не си шофьор без късмет в тази държава.

38

Анонимен

преди 2 години

7 месеца да се чака за резултати от кръвна проба? Някой нещо е потулил, няма начин да се чака толкова!

37

Анонимен

преди 2 години

КАТ трябва да се закрие като структура вредна за безопасността на движението.

36

адвокат

преди 2 години

До пена - Пено, Рашков, не Гешев... на Гешев са му други дертовете и греховете, но не и тези...

35

Анонимен

преди 2 години

Е това наистина е ниска цивилизованост - 7 месеца!!! Каква е тази мудност, тромавост. Това си е несериозност на обществото.

34

Иван

преди 2 години

В България е нормално никой никога да не носи отговорност за действията си на служебното място. Трагична история. Надявам се да може да ги осъди човека и поне да си получи обещетение в размер на пропуснатите заплати.

33

ДО 27

преди 2 години

Ния нищо не твърди ! ! ! Тя само описва какво се е случило . Нашите юристи се бият в гърдите че нашето право е римското право . В нашето римско право , може да се каже побългарено има закон за пропуснати ползи . Ограмоти се, преди да пишеш глупости. Друг е въпроса че мвр може да докаже че няма вина за забавянето а вината да се търси от лекарите които са забавили теста . Това е друго ! ! !

32

Анонимен

преди 2 години

По каква процедура и какви спецификации въпросните тестери са приети за полева работа на пътна полиция? Щото да приемат на въоръжение един най-обикновен пищов, дето в Щатите ги продават по РЕП-овете, трябва да се мине през иглени уши.

31

L.

преди 2 години

Тя цялата картина е трагикомична. Абсолютно несведущи във фармакологията (милиционерите) тестват с негоден уред хора, които за да се защитят (въпреки презумпцията за невинност) трябва да познават фармацевтиката, инструментите за засичане на различни органични съединения и възможните грешки при това.

30

Анонимен

преди 2 години

нормално, да ги осъди и прибере една двойна на доходите му сума. правилен подход. а в случая, не са виновни конкретните полицаи на смяна, а уредите на мвр. явно ще плащат, докато ги оправят.

29

пена

преди 2 години

Гарантирано от Гешеф...

28

-

преди 2 години

Тестовете , които КАТ използват са изключително стари. "Засичат" всички бензодиазепини , като упоиващи вещества , съответно все едно си употребил. Само ,че бензодиазепини има в адски много лекарства и е въпрос на мал шанс човек да изгори заради това , че е изпил примерно едно успокоително...

27

Анонимен

преди 2 години

Казано е още в древните книги: "По добре хиляда ненаказани виновни, отколкото един наказан невинен"!

26

ДДРОнег

преди 2 години

Пореден пример как законите в България обслужват престъпниците, но са безмилостни към редовите данъкоплатци !!!

25

House M.D.

преди 2 години

Нийче, в римската правна система няма пропуснати ползи. Ограмоти се, преди да пишеш глупости.