7

Габи

преди 2 години

Нивото на телевизиите ни е много, много под нулата. Наистина ли няма разбиращи и подходящи за това така наречено шоу. Само като видиш умопобърканата реклама и решаваш да превключиш канала.

6

Никога

преди 2 години

не е късно да станеш за резил! Този стана още преди почти две години де, но изразът е такъв.Апропо, гледа ли ги някой тия бози?!?

5

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев трябва да е в затвора, а не да си прави кефа.

4

Полина

преди 2 години

Да попитам:Докога Катето Евро и синчето й Сашкоще ни показват колко са некомпетентни и нахални.Само тях ли ще гледаме?Или по- скоро ще превключим канала???

3

тиква

преди 2 години

Тоя сбиротък от клоуни без мен.

2

Анонимен

преди 2 години

Това вече е тоталка е.бавка. Професор Кантарджиев, който трябваше да повярваме, че е компетентно медицинско лице сега се изявява в развлекателно шоу хахахахаха ще умра от смях. След половин година току виж пусне някоя песен, и после ако все още не е станал милиардер, може пак да го сложат като съветник да агитира за ваксини ххахах умирам от смях, честно!

1

Анонимен

преди 2 години

Ще издам тайната - златният бутон е за човек, който на сцената се е набоцкал сам с четири дози ваксина с една ръка. Кантарджиев веднага е натиснал златния бутон и от своя страна за бонус му е набил оше две ваксини.