14

анонимен

преди 2 години

това с *** не мога да го разбера -- да ги натовариш в ремарке, да ги закараш в полето, да ги разтовариш там... не е ли по-лесно по малко в кофи и в близкия контейнер. Нали затова си плащаме такса смет?! Що за свинска работа, вече няма кътче извън населените места без ***. Трябва ли да има камери на всеки ъгъл и да се глобавяме за да се научим на ред?!

13

Русенец

преди 2 години

Ами ще има глутници от кучета. Като гледам политиката на МОСВ и след изказването вчера на Тома Белев предлагам да се забрани на хората да живеят по градовете, за да може кучетата да се размножават безпроблемно. Не бива да бъдат плашени и да се съхрани тяхната екосистема.Ще бъде разрешено само един път дневно да се влиза в съответното населено място да им се оставя храна и нова вода. А българите да хваним горите и полята.След като изгониха гребците от Ропотамо, следва да изгонят и нас от Балгария

12

Анонимен

преди 2 години

Промяната?

11

u$a do 8

преди 2 години

няма да се върнем в страна от третия свят!

10

Анонимен

преди 2 години

Тия които са си поръчали спален вагон лъжат, искали са оргия в спалния вагон,обаче им се разминало.

9

Стига!

преди 2 години

Стига с тези кучета! В къщи имам 7 песа и се раздавам за околните, толкова, колкото другите, онези които имат средства, ама и лев не дават на околния. До кога ще се манипулират хората? До кога? Хората по селата умират от глад, мизерия. По селата няма поминък. 80% от земята се стопанисва от определен кръг от хора, те са зърнопроизводители, а те не създават работни места. Защо не пишете за тези неща? Защо? Защо?

8

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да се завърна в българия и не съм роб, а си живея много добре на запад. Роби са тези които не са учили...

7

Анонимен

преди 2 години

Чудите се какво да си изсмучете от пръстите и каква глупост да напишете.

6

Анонимен

преди 2 години

Най общо казано - "управлението" на жaлкия фигурант и шaйкaта му!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Айде, бе, оставете дървото на мира, клоните са на високо, как така пречат на пешеходците, след като са високо горе и не са разположени само от едната страна? Пак лъжете!

4

179

преди 2 години

Дар за реализации - Българският народ все още не е заслужил своята пълна свобода. Ако бъде дадена така то тогава най-вероятно ще изчезнем от картата на света поради нашето невежество и неспособдост сами да управляваме. Има примери от световната история как дадени народи сами са се предали на други само и само за да просъществуват под тяхното крило.

3

Анонимен

преди 2 години

Оставете кучетата на мира, това са най-достойните животни, те имат нужда от внимание, храна и грижа, а не от лошо отношение!

2

Анонимен

преди 2 години

Къде са кучкарите защитници ?

1

не разбрах ,..

преди 2 години

,... тази снимка от Парламента ли е ?