42

Анонимен

преди 2 години

Ех колко много още 'скрити' вируси има. А какви пари има скрити в скритите вируси, бедна ви е фантазията. Скрито в скрито му е майката и бащата.

41

Джендю

преди 2 години

Като усетя скрития Омикрон, и право у Южния Парк да ми сложат няколко бустера, тия здрави и корави момци... От началото на Пандемията, не мога да спра да се усмихвам щастливо... Толкоз боцкане, като за 20 години преди това-Благодаря ви, приятели учени! Опитайте и вие-бъдете солидарни! Ммммххххххх....

40

Вуте

преди 2 години

А на мене кога ми се доработи най-много, легам си у кревата и чекам да ми мине! А на шефа ми обяснявам: "Шефе, фанал ме е скрития Омикрон - нищо ми нема, само дека не моем да работим, колкото и да сакам!"

39

Анонимен

преди 2 години

Хич няма да си правя туда и да търся, скрити омикрон, ща си почина седмица две пък ще мине

38

Алибег Наркомански

преди 2 години

Не ми дреме важното е увеселителният и кръчмарски бизнес да е на печалба без данъци на черно на бело пари да текат сладки като мед с дрога. Да ни дават и помощи от държавата и нулеви ДДС-та ох кеф ох голем кефф ми става.

37

омакарона идва

преди 2 години

беж да бегаме , развинтвай пейките и се заключвай в панелката с 2 ремаркета тоалетна хартия, решетки на прозореца, да не мой да влей пущянтъ и се скрий под кревата ако ти е малък гардероба

36

По децата е Омито

преди 2 години

Как къде скрито върви по децата и учениците с глупавите тестове за милиони левове дето само едно изплакване с вода на устата и детето вече е с 100% гаранция за ОТРИЦАТЕЛЕН резултат.

35

Анонимен

преди 2 години

22. Ти викаш, при теб няма да дойде. Защото си ваксиниран. Ми ако не познае ваксината.???При някой с 3 бустера идва. Или ти си с повече?

34

Анонимен

преди 2 години

Тоз омикрон къдет се е скрил ако барна, директно ш го изплюя в някой ваксиниран.

33

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха ха... Скрит мозък, как да го познаете?

32

Анонимен

преди 2 години

Преди бе по известно като ,,пролетна умора,,

31

До 31 Стипендиант

преди 2 години

Едва сега ли разбра ! Те това го правят от самото начало до сега. Има съмнения , че вирусът в Китайския град Ухан е пуснат от Казахстансаката американска военна биолаборатория и после разпространен и из Европа

30

хипохондрик

преди 2 години

Тоест, ако ми няма нищо то това е от Омикрона?

29

Дедо

преди 2 години

Научихме се да разпознаваме побързай експерти !

28

Стипендиант

преди 2 години

С тези милиарди отчетени свръх печалби производителите на суспензии, могат да си позволят във всяка държава поне по хиляда "стипендианта", които да им пропагандират производството навсякъде и да им удесеторяват печалбите ... А никой захапал сладка "стипендия" не му се иска да я загуби ....;-)

27

Анонимен

преди 2 години

Отчаяните ваксопропагандисти се чудят вече как да поддържат удвоените продажби на Файзер.

26

$лекар$

преди 2 години

Ще го познаете по това, че нищо ви няма, чувствате се добре и сте в прекрасно здраве. Но не! Щом сте добре, значи спешно трябва да ви лекуваме от страшната смъртоносна настинка с поне 6 антибиотика и ако оцелеете ще е изцяло благодарение на нас.

25

Анонимен

преди 2 години

Никоя вирусна инфекция не е безобидна. Това значи ли да тормозим целия свят с личните си проблеми? Или е по-добре да се грижим за себе си преди, а не след инфекцията. И нямам предвид ковидвакси.

24

тъй де

преди 2 години

Как да го познаем ли?!Като кихнеш, ако пуснеш и малко отдолу, значи излиза скрития оМикрон.

23

Анонимен

преди 2 години

И новия грип не е безобиден, демек не е майтап работа!Който не е изкарал грипа нека да не се обажда, само вредите на останалите и то доста сериозно!!!