14

чи къ

преди 2 години

Зимата не е виновна ,а *** зад волана

13

mgs

преди 2 години

До Ямболски цървулАйде да смятаме до 4 и въпрос с повишена трудност за предучилищна:Колко са сезоните Въпрос с повишена трудност - колко месеца от годината е зимата?

12

Ямболски цървул

преди 2 години

За пореден път се убеждавам, че писачите на статиите тук,както и техните сметки и статистики са меко казано шизофренични! Най- много загивали през зимата 48% А останалите 52 % не са ли повече от загиналите през зимата 48%?!?!?!

11

Анонимен

преди 2 години

"първите три в началото на годината и последните три в края на годината" Това само аз ли не го разбирам? Твърдят че повечето загинали са в есенно-зимния период, пък излиза че повечето са през пролетно-летния. Смешно твърдение. Някой е зле с математиката

10

Анонимен

преди 2 години

48% от всички загинали в са 50% от годината, което означава, че НЕ в сегашните 6 месеца, а през другите 6 месеца са повече загиналите. Точка.

9

Анонимен

преди 2 години

Автопарка е стар. Гумите скъпи не всеки може да си позволи нови и купуват втора употреба. Втората употреба и да имат грайфер каучука е остарял и в студа става като пластмаса. Никакво сцепление с пътната настилка. Пътищата са под всякаква критика. Чисти се както лисицата с опашката. Катастрофите стават там където АПИ прави икономии. Асвалта е със варовик това е умишлено убииство когато асвалта се намокри. Но на никой не му дреме на сайдера. Територията трябва да се освободи за Евреите.

8

Родата на Гешев

преди 2 години

Роднини на Главният прокурор Иван Гешев се занимават с рекет и изтезания под негово наставление!Дончо ,Ина , Юлиян ......са се взели буквално за Господ!

7

Корупцията убива

преди 2 години

Полицаи от Перник се опитаха да ме убият,от прокуратурата потулват жалбите ми!

6

МВР Позор

преди 2 години

МВР Перник е собственост на Юлиан Борисов Георгиев и още няколко мафиота от Перник!Плащат си,а зад тях(ПК мафиотите)седи Румен Николов-Пашата!

5

Ориента

преди 2 години

В България се Екзекутират неудобни хора от милиции(мутри)близки до Борисов и Гешев!

4

Шумен

преди 2 години

Ко ги интересува полицията мъртвите , те от тях пари не могат да вземат . Позор

3

Колапс

преди 2 години

Защо от МВР прикриват Терористична Групировка от град Перник!?

2

Терористична Държава

преди 2 години

ДАНС и МВР работят за ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ - изтезания,дрога,***!Борисов е слял мутрите и полицаите в едно!

1

Първибитна

преди 2 години

трагипна инфраструктура, полиция пълен смях с шкембета, коли на по 20 години. Смешна държава!!!