23

Анонимен

преди 2 години

Пеканката е Печен

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя специалист да каже какви ги надроби с плана за развитие .Той не знае на кой свят се намира партия ще прави. Сигорно и той е завършил в Харвард.

21

Анонимен

преди 2 години

е, този и без това не става, много е наконтен. Ако има лява партия у нас, щото центристка вече има, ПП-то,начело трябва да е някой като този от БСП младичкия, зарков...

20

SWAN

преди 2 години

Разбира се, че артистите не подготвят нищо. Само ДеСе подготвя политическите проекти.

19

Анонимен

преди 2 години

ЕС пари на комунисти не дава. Преди време ЕС спря парите по проекти по времето на Станишев. Да не мислите, че ей така ги изсипват с фадромата парите от ЕС? Те си имат служби и всичко се следи. На комунисти едно евро няма да изпратят от ЕС. Нинова беше уволнена през 2007 като министър заради корупция. Ес да не пасат трева?

18

Анонимен

преди 2 години

Светлото бъдеще се отлага . И кой ще прави деца на тая държава като всички чакат светлото бъдеще за да правят граждани ????????? Ни икономика ще остане ни народ ако няма незабавно бъдеще с германски заплати щом и цените и дълговете са германски.

17

Г-н Пеканов е...

преди 2 години

....прав: не той подготвя нов политически проект, с това се е заел г-н Радев. Наско вероятно ще е следващата марионетка, в следващото президентско начинание. Ще го ползват, дорде дойде време да го изхвърлят. Засега чакаме да видим кога и как принципният ни президент ще занули правителството на коалицията. Това той ще направи, защото милее за България и въобще не иска да се меси в работата на изпълнителната власт, за да изземе функциите й!

16

Насладете се:

преди 2 години

новата президентска версия на Кирил Петков! Просто Наско.

15

перко

преди 2 години

Едно е да знаеш, второ е да можеш, а трето и чтвърто да го направиш

14

1

преди 2 години

До иде глад "радев разбра за грешката с киро но е късно тия ще опоскат България" Колкото беше "грешка", че Славчо не състави правителство, за да даде цялата власт в ръцете на Фигуранта да прави чистки,толкова беше "грешка", че Радев назначи Просто Киро: и двете са предварително избрани от ДС назначения, и Фигуранта е напълно наясно с деструктивната роля на Киро-ДС затова го сложи - да разграбва България и да я докара до просешка тояга, за да могат да докарат Възраждане а после и Радев Самодържец

13

Анонимен

преди 2 години

"Той подчерта, че никой не е очаквал служебното правителство да изготви план, който да бъде напълно приет от ЕК" Хахахаха. Значи НАРОЧНО сте лишили България от МИЛИАРДИ евро помощ в пандемията, като не сте подали наследения от ГЕРБ.

12

реалист

преди 2 години

Настанаха пилци - пое..ха квачки!!! !

11

иде глад

преди 2 години

радев разбра за грешката с киро но е късно тия ще опоскат България по лошо и от комунистите

10

цитат

преди 2 години

"Ние не искахме да обещаваме неща, с които ще се обвържат парте, а те трябва да звисят от бъдещи конституионни промени." По голяма тъпотия от тази още не бях чувал. Не зная държава в ЕС която да си е променила конституцията, а получи парите по плана за развитие и устоичивост. Поредният спциалист на теория, или така наречените "калинки".

9

Анонимен

преди 2 години

Пубер...

8

Ха ха

преди 2 години

Измислен герой

7

Анонимен

преди 2 години

Вие сте политически трупове. Като гледаме харвардските дечица с тъпия бизнес нюх с усмивки и наклони на когото трябва, и на тях ще им се бие един мощен шууут на следващите избори. Така и не разбрах какво им пречи за Белене? Земетресение над 7 по Рихтер ли очакват, или щатския вазелин е с фулерени?

6

Анонимен

преди 2 години

Бесепари, защо Нинова изчегъртва хората на Радев и Гергов, както писаха в медиите? Това нормално ли е? Нали и те са част от БСП? Защо ги изчегъртват?

5

Нещастник

преди 2 години

Тоя измамник 9 месеца троши пари и един план не можа да направи. И сега като всеки комсомолец, дава акъл на другите

4

Анонимен

преди 2 години

Симпатично,умно и интелигентно момче.Има бъдеще.