131

а на бас

преди 2 години

Хващам бас 2000лв с всеки който успее да преброй 1 999 999 човека в София в т.ч. и работещите от Своге, Ихтиман, Перник, Правец, даже и Ловешка област и пак няма да са 2млн. Няма как регистрираните да са 1,3млн и да има още 700000 нерегистрирани-това е колкото всички хора в Пазарджишка и Пловдивска област-градовете+ всички села и паланки

130

Шашкънин

преди 2 години

Е, слаба работа, миналата година беше на първо. :(

129

Анонимен

преди 2 години

София е построена на неправилното място.....

128

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Като увеличат тока и гъзът ще навакса в челното класиране!

127

Човекът

преди 2 години

Честит ти имен ден лело добринке от лозен

126

115

преди 2 години

Супер! *** от цяла България, и всички в София, град държава! Останалите кучета ги яли.

125

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше класация за *** София и останалата част от хубавата ни татковина щеше да, е на първо място.Едно красиво местенце на планетата превърнато в *** от някакви страни индивиди не мога да кажа хора просто индивиди.

124

Чипът

преди 2 години

Че то Левски Гнси е квартал на Мумбай ако съдя по живущите там

123

До 138 кофти г п

преди 2 години

Мумбай е на брега на океана, през Делхи минава най-голямият приток на Ганг, Белград е на Дунав и Сава и т.н. Тезата ти издиша отвсякъде.

122

Анонимен

преди 2 години

То и Лондон е на голяма река , но през 1952 година преживя Големият смог, от който загинаха много хора. Там забраниха отоплението на твърдо гориво и това повече не се повтори. В София в определени квартали горят какво ли не в печките, например стари гуми, но общината нищо не предприема. Най-замърсен въздух измерват в кварталите съседни на тези, в които горят гумите, например в Левски Г. В кварталите с печките не се правят измервания.

121

Кофти геогр полож

преди 2 години

Всичко това е резултат от вече почти 144г недалновидност на тези които казват как да се развива държавата. Вижте къде са големите градове-почти винаги на море или голяма река. Това създава постоянно течение, а има и транспорт. Вижте даже Истанбул-вече към 16млн официално, покрай целия Босфор, има 10пъти повече печки и коли от София, но мястото е за голям град. Ние имаме поне 10 подходящи места за толкова голям град, но е нямало визионери!

120

Анонимен

преди 2 години

София 2.6 милиона..:))))))) а България 20 милиона .хахаха..най-велики, най-известни, най страшно хубавите и готините. Ама балкански замундовци..

119

Анонимен

преди 2 години

Кметовете пък откога прочистват въздуха на градовете си? То бива неграмотност..ама..

118

ТУНДЖАНЕЦ

преди 2 години

Под нивото ми е да отвръщам на обидата с обида. Боравя с абсолютни данни,не с фантазии. София област(градска)+София област(селска)+област Перник+ област Кюстендил+областБлагоевград=2милиона247хиляди живущи. Даже Букурещ и Будапеща са под 2 милиона. Това е . Бъдете жив и здрав и е грозно да се обиждат хората.

117

Анонимен

преди 2 години

Кофти географско разположение на града в кофти географско разположение на държавата с кофти енергийни и отоплителни източници с още по-кофти екологични държавни политики. Ако гъстотата на населението беше като в Делхи или Мумбай, жив човек нямаше да е останал. А ония горят по -малко гума от нашите..

116

Анонимен

преди 2 години

Миенето на улиците, драги..няма нищо общо с мръсния въздух. Обаче горенето на дърва, гуми и кюмюп има. 30 годишните таралясници по пътищата - също. Неразделното хвърляне на боклък и безогледното строителство заради въглерода в бетона никак не прощават на въздуха. Не е *** някой да измие улицата и въздухът изведнъж да стане като в Алпите

115

Анонимен

преди 2 години

Ние на Балканите сме номер едно във всичко.

114

Щирлиц

преди 2 години

От некадърни общинари и кметове-толкова.За аййдуклука класация няма ли да оповестите?

113

никиии

преди 2 години

До Не е за живеене , фирмите, отговарящи за чистотата трябва да мият улиците. Плащаме не по малко от Мщнхен за това. И да спрат с горенето на отпадъци от Нигерия

112

ТУНДЖАНЕЦ

преди 2 години

Нормално. София е разположена в котловиина и то малка за население 1милион и 270 хиляди човека. Трябваше да е ,не повече от 100 хиляди човека,при тези неблагоприятни географски дадености.