49

Анонимен

преди 2 години

Украинците им казана да не се месят, НО! Тия "демократи" пак започват да мътят водата.

48

до 67

преди 2 години

бомбаНдировките?!?!?!?!?!?!?!?! Му-ха-ха-ха-ха-ха-хаааааа... Марш в първи клас, кaлтaк...

47

Анонимен

преди 2 години

Мир за нашите братя по вяра руснаци и украинци. Позор за НАТО. Вовеки веков!

46

Процедурен въпрос

преди 2 години

Кога ще разрешат попадиите в католицизма?

45

Обосновано

преди 2 години

До Факти :предположение :Даже нашият Чехлю им подражава с джавкането си срещу Русия, като се надява да го направят следващия председател на НАТО ! И нищо чудно да стане. Доказал се е, като голяма ***! Но може и СерГейчо да получи поста, защото е председател на ПЕС и майка му е украинка...

44

Факти :

преди 2 години

Цитат "Няма нищо по-продажно от социалиста !". Не си спомням от кой световно известен човек е, но помня, че по времето на бомбандировките над Сърбия през 1999г. председател на НАТО беше Хавиер Солана, испански социалист. Сега председател е друг социалист, Йенс Столтенберг от Норвегия, който "между 1985 и 1989г. е председател на младежката организация на Работническата партия (Arbeidernes Ungdomsfylking, AUF), както и заместник-председател на младежкото крило на Социалистическия интернационал".

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 - Адреса е " NATO Shtrasse -16 б " ! Телефона искаш ли го ?!

42

Анонимен

преди 2 години

До Ха така - Дано само шоуто да не е светлинно и със звуков ефект , че ти изгоряха пуканките ?!

41

Сандо

преди 2 години

колективна отбрана на какво? ... тия дето са мераклия НАТОвци няма отбрана за тях. А че и те са насъбрали над 100.000 войска пред Донбас никой нищо не казва

40

Абе

преди 2 години

Добре че беше Петков, иначе Столтенберг щеше да се чуди какво да каже ! :)))

39

анонимен

преди 2 години

Вашия вестник е полиграфическа помия.

38

Една добра идея

преди 2 години

Не е лоша идеята за български батальон!Таман има 200-300 заклети атлантици,дето можем да ги изпишем в разход.Примерно-командир Роско Плевнята,заместник-Мони Паси,Pr-Иво Минджев,специални операции и диверсии-Ленчето с кремчето,ЗКПЧ-Ал.Йорданов.

37

Ха така

преди 2 години

Вчера беше първият епизод от сериала " Сблъсък на власти" :" казуса Македениия и *** газ" в койъо кьорчо и безполезното парвеню радефофоф си размахваха взаимно среден пръст утре втори е епизод " НАТО" , купувайте пуканки, настанетесе удобно шоуто е нмогообещаващо.

36

До 52

преди 2 години

Прочети книгата!

35

Хм

преди 2 години

Като го гледам Столти и той има акаунт в Гриндър.

34

До 50

преди 2 години

Не питай 47 дали е чел книгата! Много е дебела за него. Той на времето и комунистическия манифест не можа да дочете до края. Но лозунгите е научил.

33

До 47

преди 2 години

Ти чел ли си "Записки по българските възстания"? Дори и печатана през социализма, поокастрена оттук оттам, прозира виждането на Захари Стоянов. Май ти стъпваш на опорки.

32

анонимен

преди 2 години

Не можеш номер 46. Ще си останеш с мераците ,,другарю,, комунист. По разумно е да вземеш нещо,да си успокоиш нервите.

31

До 35

преди 2 години

Не се излагай повече! Това и децата го знаят ,не само Левски, и Захари Стоянов, и повечето възрожденци са били против "себеотдаването" на Русия. За жалост, още тогава Русия е купувала наши политици с пари. Има много писано и доказано по темата. Чети, не стой "***"!

30

До 39, Иво

преди 2 години

Един български батальон заради яката пета колона на Русия в България. Нещо като споразумението между нашият цар и Хитлер, че няма да изпрати български войници на източния фронт поради исторически дадености. Историята като че ли се повтаря.