7

Анонимен

преди 2 години

Честит Петльовден! Честит 20 Януари! Честит имен ден на тези българи, които се казват Евтим, Евтимий, Евтима, Ефтим, Ефтимий. Здраве и успехи!

6

Анонимен

преди 2 години

Църковният Християнски Православен Празник Сретение Господне или Зимна Пресвета Богородица(по народно) е на 2/15 Февруари. Все още сме в месец Януари, днес е 20 Януари, Църквата почита свети Евтимий Велики, а в България днес се почита паметта на свети патриарх Евтимий Великотърновски, а по народно днес е Петльовден!

5

Анонимен

преди 2 години

Честит Петльовден! Честит 20 Януари!

4

глупости

преди 2 години

днес отбелязваме свети Кирчо и Кокорчо!

3

Анонимен

преди 2 години

Можем ли само да си представим, какво е да чакаш цял живот до дълбока старост, да проливаш сълзи всеки ден за да се подготвиш за срещата си със Слънцето на правдана. И когато го понесеш на ръце още като пеленаче да възкликнеш- "Сега отпускаш твоя раб, Владико, според думата Си, смиром.." И вече в дълбока старост да очакваш, не смъртта, а живот вечен. Да не се страхуваме от нищо, освен от себе си.Честит празник!

2

Анонимен

преди 2 години

2 февруари - Сретение Господне. Ние, недостойните, като посрещаме Царя на Славата и Пресветата Майка Дева, със стареца Симеон зовем към Преблагословената: Дойди, Пречиста, Господ е с тебе, и чрез Тебе с нас. Амин

1

.

преди 2 години

Престанете на Христианските празници да пишете какво се гадае!!! Гадаят мерзките езичници!