35

Анонимен

преди 2 години

Изключително арогантен тип. Има граници в човешките отношения, която не бива да прескача квалификациите, които направи към дами премина всички граници не всеки може да е с КРИВА УСТА и гелосан като министъра ...

34

Анонимен

преди 2 години

Този гелосан министър успешно се нарежда до другото недоразумение Рашков. Лика прилика са двамата. Злобни, злобни, искри им хвърчат от очите. И как просташки се държа с Илиана Раева.

33

Анонимен

преди 2 години

Перуката колко открадна по време на управлението на ГЕРБ? Поне 200 милиона

32

Анонимен

преди 2 години

Мофията на Тиквата, а в спорта дон на мафията е Красен Кралев

31

Репликант

преди 2 години

До Анонимен (18) ,,Тоя като го гледам и той абониран за грайндъра :)''Вече си съмнителен, познаваш всички с профили там. Това не е случайно!

30

Тури му пепел

преди 2 години

Мани, мани, с плажно мляко да го намажеш! Махаме шефа на тотото, та да сложим мажещия с плажно мляко ***.

29

Евала

преди 2 години

Браво, Мърди, ти си Колумб! Ама я представи доказателства. Иначе си като Дамаджаната, въздухаря и Жабата, дето все я подслушват, пък никой не бил.

28

баба мара

преди 2 години

леле какво тепане ще става за тези 100 милиона сега или никога

27

Анонимен

преди 2 години

А, не, бе! Щом ти си мистър.

26

Един там

преди 2 години

Задължително трябва и да има смяна в БФС! Перуката и другите мошеници вън от БФС!

25

Анонимен

преди 2 години

Министъра позна от първия път ,интересно

24

На Дедо Ми Дедо Му

преди 2 години

До Анонимен 28. Да, Кирчо каза, че ако има нулева корупция щяло да има пари и за магистррала и за мост и за всичко. И когато го избраха съвсем случайно се оказа, че мандата няма да е достатъчно дълъг да се направи нищо от посоченото, но пък ще е достатъчно дълъг, за да се развали започнатото. Те откакто са дошли на власт само рушат. Дори и това което съградиха за 5-7 месеца , като служено праителство. В общи линии лявата ръка не знае, къде е дясната, но бюджет ще има. Успех.

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя откри топлата вода!Я кажи нещо са Стики?

22

msm

преди 2 години

Корупцията е цената, която плащаме за демокрацията. Има корупция, която може да се преглътне, когато обществото благоденства. Има корупция, която граничи с геноцид, когато в държавата има работещи и пенсионери, които мизерстват. Тази корупция трябва да бъде показвана, а хората зад нея унизени и наказани!

21

ПоетЪ

преди 2 години

Този господин си позволи да сравнява билетчетата на тотатлизатора с тези на Божков. Колко печалба генерирали едните, колко другите. Не знам къде и видял прилика, но разликите са доста повече. На Божков рекламите вървяха постоянно и навсякъде, тука само по държавната телевизия. На Божков се продаваха навсякъде и от всеки, а държавните - нямам идея къде. И накрая как оплю Екатерина Захариева, водещата му вика, че не джентълменско, ама той трябвало да го каже ... пуста злоба и самозабравяне.

20

Анонимен

преди 2 години

Корумпето вика има мафия. Защитника на мафиота ГГ вика има мафия. По голям виц от този не съм чувал.

19

Анонимен

преди 2 години

Ами докажи го де.Всеки само върви и бръщолеве и нищоправи. И аз ще кажа че ти си обратен и че рундьо те клати денонощно. Ти съшщо си от мафията.

18

Аз

преди 2 години

С теб става още по- голяма.Фелациото дето правиш на ГГ ще те вкара в затвора,да знаеш.

17

Анонимен

преди 2 години

100% увеличен бюджетът на спортното министерство? Със 100% процента ли е увеличен бюджетът за култура? А за образование? Министърът знае ли, че се е заел с каймака на мафията? Кога ще чуем за ефектите от селските стадиони, с които набълбукаха селища със затихващи функции?

16

Анонимен

преди 2 години

Тоя като го гледам и той абониран за грайндъра :)