68

вътю

преди 2 години

ЧУДЕХ СЕ ЗАЩО НЕ МОГА ДА СПЯ НАПОСЛЕДЪК И НАЙ-СЕТНЕ СИ ОТГОВОРИХ-ЗАЩОТО СМЕ НЯМАЛИ АВИОЛИНИЯ ДО СЕЙШЕЛИТЕ. СЕГА ВЕЧЕ СПЯ КАТО,ЛИНИЯТА Е НАЛИЦЕ!!!РАЗГЕЛЕ!!!!

67

Мишо

преди 2 години

За Сейшелите не знам, ама за Скопие да ви светна защо они сакат бърже да пуснах самолет до там - оти с колата доде стигнеш и ке ти паднат пломбите. Пътищата са бетер нашите. Прясна информация от началото на януари. И честно да ви кажа - на отиване бяхме 3 коли на КПП-то, а на връщане - 5, та не знам кой толкова има зор чак пък и за самолет до Скопие.

66

Мильонер в остафвка

преди 2 години

От куфарчето на Луканката*, профуках половината, с другите ще си поживея....

65

На почивка преди...

преди 2 години

...ходеха само ТРУЖЕНИЦИ, а сега, БЕЗДЕЛНИЦИ С МАДАМИ !!

64

Анонимен

преди 2 години

А до Могадишу има ли полети, защото до Могаданедишу има 20 ?

63

Анонимен

преди 2 години

А тези кой ще ги прибере от Сейшелите щом следващия полет ще е чак в края на февруари ? До небето се вдигна зов за полет до Скопие, а тихомълком е открита линия до Сейшелите. Браво.

62

Варналиев

преди 2 години

Реклама на България еър, която от години не е държавна. Кой ли и е собственикът? Жокер: Същият, като на този сайт( една варненска групировка, владееща половин България).

61

Totenkopf

преди 2 години

И естествено новината е само и единствено да се гаври с овчият народ, който го интересува почивка там ще си намери инфо, но тук се цели да се покаже материалното превъзходство на номенклатурните функционери, колко са над изгладнелият народ.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22........."2000E са никакви пари за един среден ИТ. За полуграмотни, недоучили мързеливци не ме интересува"====Крети, да ви имам ИТ-генийчетата - могат да направят една бланка от хартиена на електронна! Пълни некадърници, не знаят Питагоровата теорема, а имат самочувствие на Гаус, Лагранж и Галуа едновременно! Има две момчета от Русе, които спечелиха милиони от Холивуд за тяхна програма! Ето това са ИТ-специалисти! Браво! А не високомерните некадърничета!

59

Саксофон Саси

преди 2 години

За същата дата, предлагам по-ефтини билети, с преспиване на Луната !

58

Коши прайм ??

преди 2 години

Меринджейте*, ще ни вземат и душичките... с това харчене !!

57

Анонимен

преди 2 години

Сейшели Мавриций Занзибар е гот да си в готин резорт иначе все едно се разхождаш в Максуда или Филиповци същите братя и мизерийка, а пък да седиш само в хотел за кво ти е да плащаш такива пари

56

Евроатлантик

преди 2 години

Колко струва билета?

55

Ори, мели, тъпчи, и

преди 2 години

... и се народиха Милярдери, с Европейски помощи !

54

Totenkopf

преди 2 години

Е, тва е народа се чуди как да си плати сметките за ток и парно, краставиците във Фантастико 6 лв., олио, хляб всичко поскъпа , но герберската номенклатура отива си кара зимата в летните Сейшели!

53

Анонимен

преди 2 години

От и до Люксембург кога ще има директен полет

52

Агадирски околности

преди 2 години

Бяха препълнени, от всички националности, и ние там, БЪЛГЪРИ ! Имаше и шведи, дошли в "СААБ - КОМБИ" !

51

Анонимен

преди 2 години

Хората не могат да си плащат сметките кви сейшели кви пет лева.Как нормалния българин ще отиде на Сейшелите като няма пари не може да отиде даже до Варна .

50

Мунчо

преди 2 години

Човекът на Васил Божков от НАП да извърши проверка, откъде тези 175 богаташа имат пари да почиват на Сейшелите, а не да да си дуе културистките мускули. Ама за тази работа трябва акъл и дупе, а Спецов определено ги няма.

49

Анонимен

преди 2 години

Кабайеро...ти вдигни заплатите , че ако продължавате с тази политика да управлявате летището много скоро ще трябва ти с всичките си новоназначени директори на високи заплати да обслужвате пътниците. Щото за нема и хиляда лева все по-малко хора остават . Ама твоята задача там е друга все пак.