34

" селянин "

преди 2 години

... изслушват с тапи в ушите .

33

Анонимен

преди 2 години

Оставка, некадърник!

32

подозирам

преди 2 години

С тази Македония Петков май се стреми да угоди на някой, за след като го разкарат от властта.

31

абе

преди 2 години

за инфлацията и за уж увеличените доходи кога ше говори ?

30

Пак ГЛУПОСТИ..

преди 2 години

.. АМА, ТОЯ ПЪТ---ЛОКУМ "ПО КИРОВСКИ".... ЯКО РАЗТЕГНАТ ЗАБАЛЪЦИ И МЕРАКЛИИ....

29

Ало, Харвард...?!

преди 2 години

Вие сигурни ли сте, че този човек е завършил при вас? Щото ако е, незабавно трябва да се разпуснете. Ако произволен наш шестокласник от най-изостаналото Бг училище говори така несвързано, безсмислено и неподготвено на лош български по която и да е тема, незабавно ще получи двойка.А ние този човек го изтипосахме за министър-председател?! И това ако не е социален експеримент, зраве му кажи!

28

Анонимен

преди 2 години

Интересно е че ГЕРБ ,върна на работа троловете си.

27

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ трябва да бъде забранена със закон и всички членове да отидат в затвора.Най-анти държавна партия,някога създавана в България.Унищожители на държавата.

26

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е хаотичен, безроден, некадърник. Контролирайте го, че ще се откаже от всичко българско. За него нашата е история е чужда и незначеща нищо. С РСМ се държа потресаващо неадекватно и некомпетентно!

25

Хохохоооо...

преди 2 години

НЕМА КВО, ДА СЛУШАТ.... И АЗ МОГА ДА ИМ ГО РАЗКАЖА, ЩОТО НЕМА НИЩО ЗА КАЗВАНЕ....!

24

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са анти -Българска партия.От създаването и до сега саботира държавата.И не само,колко пари открадна от Европейските средства предназначени за Българи.Колко милярди евро похарчи за Тръбата за Путин и Ердуган.Създаде регулатори,които са част от ГЕРБ и сега саботират държавата.Притежават всичко.Аз ви писах преди две години,че ще се случи всичко,което се случва сега ГЕРБ го направи.

23

Някъде

преди 2 години

Толкова проблеми, те ще се изслушват . Ех, промяна или сопа.

22

Анонимен

преди 2 години

Защо когато Бойко беше поискано да бъде изслушан не отиде нито един път в парламента ?ГЕРБ вече трябва да е забранена с закон.Причини:саботират работата на парламента,правителството е прозрачно име ясно какво работи на всеки,ГЕРБ е основната причина за всички вътрешни кризи в държавата,превърна държавата в мафиотска организация,която трудно ще бъде трансформирана и още много други ...

21

лудия макс

преди 2 години

Вие не разбрахте ли че няма да има промяна. ПП-БСП-ИТН-ДБ-ГЕРБ са един дол дренки. Хвани единия, удари другия. Разлика няма.

20

aa1830

преди 2 години

Депутатите ще го изслушат, но дали нещо ще разберат...?

19

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

дали шамандурите на ристю бойкикев ЩЕ УСПЕЯТ ДА ИЗПЪЛНЯТ поставета задача, за която им е платено... да махнат гешефтурата и да направят ПРОКОБИЕВтура

18

Некадърници

преди 2 години

То времето за изслушвания е само в петък. Защо през останалите дни на седмицата не приемате закони, кое ви пречи?

17

Анонимен

преди 2 години

Абе цялата държава се тресе.Затварят детски градини,заводи,оранжерии,гасат уличните осветления,тролейбуси спират заради невижданите цени и огромната инфлация,а управляващите некадърни марионетки само за Русия и Македония дърдорят.

16

334

преди 2 години

Това им е тактиката на ГЕРБ - непрекъснато да искат някакво изслушване, няма значение от кого и за какво, само и само парламентът да не приема онези закони или промени в тях, които ще ги изчегъртат от политическата ни карта. Стари и подли лисици.

15

Анонимен

преди 2 години

Оставете Кирето на мира бе.Той в момента усилено си търси приятел по гей-сайтовете,а вие с некакви македонци му досаждате.