24

Калчо

преди 2 години

Те купоните ги раздават ГРОБ. Сачева, Атанасова, Биков..

23

Слави

преди 2 години

В и К в Ямбол никога не е имало по некомпетентен и арогантен директор, назначен по политическа принадлежност.Като му чуете словореда и обясненията може да си направите извода Нямал пари?Къде са парите който плащаме?

22

ДА ТОПЯТ СНЕГ, БЕ..

преди 2 години

ТОВА Е ПРОМЯНАТА, КЪМ КРЕАТИВНОСТ..... ХАХАХААА.....

21

Пипи

преди 2 години

Търговец на ток ми прилича на директор на водопад. Нищо не произвежда, но *** яко.

20

Марков

преди 2 години

Първо Директорът на ВИК Ямбол трябва да се смени, защото не е предвидил необходимите средства за плащане на ТОКА! А заплатите им в Администрацията, какви са и бонусите ЯВНО са по важни от водата за Ямболии. Спрете ВОДАТА в този СТУД и сте за ЗАТВОРА. Никога няма да може да се пусне отново до месец Май. Авариите ЩЕ са главозамайващи и града ще остане БЕЗ АСФАЛТ. Общината НАЙ после да си влезе в ролята и Кмета да извика Директорът на ВИК Ямбол и, ако не се справи да си ХОДИ!!!!ТАКА ,ЧЕ УМНАТА!!!!

19

Хан Тервел

преди 2 години

Промяната( започната от Луканов) продължава!

18

Марков

преди 2 години

Първо Директорът на ВИК Ямбол трябва да се смени, защото не е предвидил необходимите средства за плащане на ТОКА! А заплатите им в Администрацията, какви са и бонусите ЯВНО са по важни от водата за Ямболии. Спрете ВОДАТА в този СТУД и сте за договора. Никога няма да може да се пусне отново до месец Май. Авариите ЩЕ са главозамайващи и град ще остане БЕЗ АСФАЛТ.ТАКА ,ЧЕ УМНАТА!!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Спират тока на ВиК?!?! Баси и националната сигурност! Българинът е най-неадекватното и продажното копеУе - смучи от своите и ги гърчи, даже и когато никой не го кара да го прави, важното е да има "законност и ред" за бедните!

16

1-н

преди 2 години

Нема такова дране. Некои станаа милиардери у зелено и все им е малко...ненаяли се

15

Capital

преди 2 години

Спрете ни тока не искаме вода!

14

Анонимен

преди 2 години

Просто всички трябва да се откажем от услугата ток. Като останат без клиенти, цената на тока ще падне.

13

(-_-)

преди 2 години

До f: тия 'задължения" могат да се мотаят с години, биха могли и да се договарят. Това, че имаме свръх некадърни управници ни докара до това положение. А, като много искат - аут. Ето обединеното кралство им показа пръста. Наред е Унгария. И Полша нещо се репчи, ама ще клекнат тия са птки!

12

F

преди 2 години

Това е задължение поставено от ЕС. Не е Бойко или Киро Простото виновен. Просто това че имаме централи няма вече никакво значение. Цените са борсови демек европейски. Това е плана да обеднеем до просешка тояга. Просто трябва да се опълчим на ЕС и да си ползваме ние централите построени от нашите родители за наше благо.

11

бивш студент

преди 2 години

И защо Кирето да е виновен за това, че при ГЕРБ фирмите бяха принудени да минат на свободния пазар за изкупуване на електроенергия? Кашата я направиха ГЕРБ

10

Анонимен

преди 2 години

Киро се стяга зя тираджия в Канада

9

Зелена Сделка

преди 2 години

С новата Зелена Сделка всички ви чакат студ, тъмнина, глад и мизерия!

8

Анонимен

преди 2 години

Промяната Продължава! Киро продаде България!

7

(-_-)

преди 2 години

Кой разигра тока на разни борси, нацвъка пиявици по системата? Кой направи така, че евтиния ток от Козлодуй да се продава навън?

6

До 7

преди 2 години

Кой разписа Зелената сделка, за да го потупат по тиквата без да мисли за последиците за България? Една крадлива тиква пак беше с името Боко Тиквондурис!

5

До 7

преди 2 години

А кои прокара свободния пазар на ток и махна регулацията за бизнес, общини и тн. май беше една крадлива тиква? Кои 12 години не бутна газовата връзка с Гърция за да получаваме евтин азерски газ? Май пак беше една тиква! Всичката мизерия сега е само и единствено по вина на тулупа Бойко Методиев Борисов! Лично той е отговорен за всичко това!