207

Qanon

преди 2 години

Поне да беше ваксина, а то...

206

Qanon

преди 2 години

Мега простотиите на "елита"! Да пукнат създателите на таз чума!

205

Анонимен

преди 2 години

CONVOY TO OTTAWA 2022

204

Анонимен

преди 2 години

Едни пият белина и не карат никого да я пие. А други си слагат едни непроверение препарати, наричат ги ваксини и карат всички да си ги сложат.

203

Анонимен

преди 2 години

*** ьо не прави разлика между белина и хлорен диоксид, който е абсолютно безвреден. И има много добро противо микробно действие. Чул там някъде, че хората използвали хлорен диоксид и почнал да се подиграва, че пиели белина. *** ьо, трябва малко акъл и познания по химия. Ерде Ямбол, ерде Стамбул.

202

Ямболски цървул

преди 2 години

Много долна статийка....Хем долна,хем и смешна! Съвсем ни имате за рибки!

201

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Лъжа! Искам видео материал,който да потвърди,че този тип е казал на жена си точно това,което е написано,че бил казал. Що се оказа до веганството! Към днешна дата не съм веган,защото е прекалено скъпо да си веган. Бях веган в период от три години и здравето ми бе завидно. Единственият проблем ,от който веганите трябва да се предпазват е ощетяването на мозъка от Витамин Б12.

200

Анонимен

преди 2 години

В нашето 4 членно семейство аз не ям месо от 20 години, мъжът и децата ядат. И всички си живеем мирно и спокойно.

199

Анонимен

преди 2 години

Статия написана в стил детска приказка с назидателен характер. Тези, които пишат и превеждат материалите не разбраха ли, че тук хората не се поддават така лесно на провокации? Първо мислят, поставят под съмнение информацията, тогава преценяват и действат.

198

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

преди 2 години

Отново старата схема - настройване на едни групи от обществото срещу други. Но има и нещо ПО-НЕПРИЯТНО - заклеймяването на СВОБОДНИЯ ИЗБОР и опит за маргинализиране на определени групи хора на база на техния светоглед и начин на живот. Реално почти всеки човек може да бъде КАТЕГОРИЗИРАМ В ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА (пушачи, редовно употребяващи алкохол, с надмормено тегло, според религията/атеизъм, според музикалните предпочитания, според литературата, която четат..) и срещу всяка група - ХИБРИДНА ВОЙНА

197

Анонимен

преди 2 години

218 айде стига вече ни правехте на малоyмни от някое американско гето. Никой в БГ не пие белина. Не ни бъркайте с изкукалите хамбургери. Направила някаква фуста репортаж по някакви си дивотии в нета и го взимате за чиста монета. Кога в нета всичко е било истина? И точно на най-лъжливата тв ли да вярваме? А вегетарианството е веганството са начин на живот. Аз казвам ли ти дали да пиеш кафе или чай, може би дали да ядеш бял хляб или пълнозърнест. С какво ви пречат веганите?

196

Анонимен

преди 2 години

Тази статия е като приказка за ***. Всеки има право да яде каквото иска. Не съм веган, но уважавам решението на другите. Гледах видео за родители вегани и децата им, здрави, хубави деца и доста повече време на подготовката на храната. Ваксините без коментар. Хората опросяват, но този статия съвсем ни прави на ***.

195

Анонимен

преди 2 години

До Бай Ставри:"става въпрос за Израел, материала е от края на март 2021 ."+++Тази история периодично я вадят от нафталина и я разказват за различни държави - Америка, Англия, Франция.Само думите на горкия човечец са все едни и същи: Никога не съм се чувствал толкова зле, ако знаех щях да се ваксинирам.

194

Анонимен

преди 2 години

До МП:"Няма да се учудя ако се появи и група от канибали на които някой им говори че изяденото от тях се преражда в тях.")))Няма какво да се чудиш, това с ие вярване на канибалските племена в Африка - ако изяде окото на точен стрелец ще стане точен като него, ако сърцето на смел боец, ще стане смел и т.н.

193

МП

преди 2 години

Няма значение от кога е статията тя е актуална и днес.Едни пият дезинфектанти, други не ядат месо че и карат другите да са като тях.Трети обичат животните повече от собствения си вид.Четвърти вярват само на себе си. Това е резултата от либерализма през последните години.Слободията ражда чудовища.Няма да се учудя ако се появи и група от канибали на които някой им говори че изяденото от тях се преражда в тях.Човеците се откъснаха от Божиите закони и ето го резултата.

192

Бай Ставри

преди 2 години

Този материал е копиран от Вести.ру става въпрос за Израел, материала е от края на март 2021 . Човека със прословутата фраза бе под натиск да израче думите. Три месеца след смъртта му бе направена съдебна заповед за аутопсия по иск на близките му . Установява се че е отровен.

191

Сатир

преди 2 години

Колко агресивна глупост струи от антиваксърчета!? Напомнят ми на вярващи издигнали религията до схизма. И това ще мине но простотията е вечна.

190

ХА-ХА-ХА!

преди 2 години

ХА-ХА-ХА! ХО-ХО-ХО! ХИ-ХИ-ХИ! Моля, бийте ми ваксина против нaпикaвaнe от смях!!!

189

ти да видиш

преди 2 години

"Никога не съм се чувствал толкова зле. Иска ми се бях ваксинирал."Това е толкова изтрит сюжет на американски филм от 80-те.Съжалявам ги хората,които се връзват на тези заучени клипчета......

188

Анонимен

преди 2 години

"конвоят на свободата от камионите в Канада против зеления сертификат вече е стигнал до Отава , Трюдо го няма , скри се, само обявиха че Канада няма да изпраща войници по линия на Нато А ние???"===>И сега ние как ще се отървем от Кирчо. При това положение не можем го върна в Канада даже с бой. Няма да ще категорично.А сериозно - чакаме да прочетем материал за Конвоя на Свободата в Канада. Там са хиляди. За тях пишете, а не си измисляйте разни истории и да ги предъвкавате по сто пъти.