71

Анонимен

преди 2 години

Да не се забравя , а да се омилостивява .

70

Фашисти

преди 2 години

член 21 от ззн забранява даването на българско гражданство на чужденци от еврейски произход, като в този текст се крие формалното основание на по-сетнешните действия и разпореждания с евреите от страна на българските власти в "новите" земи [1]. през март 1943 година са депортирани 11 343 евреи от тракия, македония и пиротско.

69

Манафейко:

преди 2 години

Никой не може да избяга от "рабфагаджийската" си природа и госпожата е едно от най-убедителните доказателства в това отношение.

68

СтандартноТъп

преди 2 години

Започвам да забелязвам интересна повтаряемост на статии от модела ГЕРБ : Казаха някаква тъпотия :DИ после 200 безмозъчни бота пишат несвързани коментари в подкрепа на боко ...Доскучава вече !

67

ми те тез са смешни!

преди 2 години

КОЙ ЗАЩИТАВА "режима" в киев,ПОСТАВЕН от у(SS)A чрез ПРЕВРАТА 2014г.??!!!А синЧето на байДон какво ПРАВИ ТАМ,в киев,А???!!!ГЛЕДАЛТЕ КЛИПА В нойто ПОЛИЦАИ от киев облечени в ЧЕРНИ,МРАКОБЕСНИ МУНДИРИ малтретират и "АРЕТУВАТ" американец ,КОЙТО НОСЕШЕ"ДРЕШКИ" с цвят????!!!БЯЛО-СИНьО-ЧЕРВЕНО!!!ТОВА ИСТИНА ЛИ Е!!!или "ППРаПаГаНДА"???!!!в герП са НАГЛИ ЛИЦЕМЕРИ,СЪД и ЗАТВОР за ВСИЧКИ!!!от ТеХ!!!

66

Анонимен

преди 2 години

Познаването на историята е много важно за да се прави анализ и изводи.Фашизмът е силно политическо течение в Европа между двете войни.Фашистки партии и структури е имало навсякъде.Антисемитизма не е бил задължителна черта на привържениците на "корпоративната държава".Това идва под влияние и натиск от немците и не навсякъде и в еднаква тежест.И сега е момента да се хванете за масата- имало е и еврейски фашистки организацииhttps://en.m.wikipedia.org/wiki/Brit_HaBirionim

65

Qanon

преди 2 години

А защо ФАЩ не се разформирова и не освободи земите на местните? Избити са милиони! Защо никой не говори за това?!

64

Бойко да я уволни!

преди 2 години

Никога от Израел не са имали претенции към България, защото са благодарни за спряната депортация, но сега гербаджийката иска да им навре в лицата на израелците тези 11.000 и да ги подсети, че трябва да имат претенции......извинявам се, но това как би могло да се определи като "Работим за България" тип поведение, за каквото се бият в гърдите ГЕРБ?! По-скоро виждаме едно отчаян, жалкарски опит да накиснеш държавата си, само и само да се подмажеш и облажиш. Бойко трябва да уволни Захариева на мига!

63

Анонимен

преди 2 години

И да не се забравя кой наш днешен съюзник и приятел (който междувпрочем и днес не ни счита за равен) причини тази варварщина и кой днес от същите тези човеколюбци е обявен за наш враг! Само казвам, да си опичат на акъла онези някои проповядващи втори план Барбароса тези дни.

62

Анонимен

преди 2 години

Бравос, другарко Захариева! Съветският Холокост, най-хуманният холокост на света! Урааааа, равнис...миррно! Замалко бяхме забравили какви долни и3мети сте герб. Не за друго, защото Кирчовците са още по-големи гарбиджи и от вас, ном с тази си проява, излизате едни дърди напред! Кирчо ое само ви мине ако предложи на Израел репарации заради цитираните от вас 11 хил евреи от Гърция и Югославия, които фашистка България дала на чичко Ади! ЛУНАТИЦИ ЖАЛКИ, вместо да лижетe задното на евреите, работете!

61

Анонимен

преди 2 години

https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_HolocaustСпоред тая таблица 7335 български евреи са жертви на Холокоста!!!И това при положение ,че според мемориала Яд Вешем срещу България пише 0!!!Кой клевети България?!?!?

60

Напомняне

преди 2 години

Ковид-а, най-голямата измама на века, а измисленият Холокост , най-голямата измама за миналият век! И погледнете от къде започва всичко това - краварите!

59

Нострадамус младши

преди 2 години

До Леко, че ще пръднеш : А ти се *ра !!!!! Явно си привърженик на онези , които пускаха газта ;) Твоето Царство България беше съюзник на Тристранният Пакт !!! Руснаците обявиха война на Царството ти , НО нито една бомба , нито един снаряд , нито един патрон не беше изстрелян срещу България !!!! Същите тези помогнаха да се построи Нова България , космическа и атомна , на 27 място в света по благосъстояние !!! Безплатно образование и медицинска помощ , електричество и в маалите ...

58

мандраджиев партизан

преди 2 години

Дрогаре последно кво да говорим 6млн 9млн или 12млн по камерите

57

Анонимен

преди 2 години

Цъ, цъ цъ, как така Захариева е пропуснала да спомене кабалското число 6 милиона, с което мошетата толкова обичат да се заиграват...хм...може би и тя е разбрала, че числото 6 милиона вече официално е мъртво, дори надписа над аушвиц в Полша промениха преди 3 години и от 4 милиона, сега пише "над 1 милион евреи".

56

Леко, че ще пръднеш

преди 2 години

До Нострадамус младши СССР и юдеоболшевишката червена армия окупираха и разрушиха една почтена, суверенна и неутрална страна - Царство България! Ако евреите-ционисти не бяха вкарали за пореден път Америка във войната, и ако еврейските банки не бяха дали милиарди долари на юдеоболшевиките за оръжия, храна и дрехи, Фюрeра щеше да смаже сатанинския СССР и нащето хубаво царство щеше да бъде и днес една от най-проспериращите страни в света! Вдигни си панталона, товарищ!

55

Гошето

преди 2 години

Всяка година нашите политици използват евреите за да се опитат да вадят дивиденти. Трябваше да споменат и жертвите на Сталин и Мао и червените кхмери - комунистите са много добри в избиването на собсвените си сънародници. Сталин и Мао надминаха Хитлер десетократно като бройка.А за спасяването на българските евреи трябва да се отбележи, че те са спасени от хора с морал и ценности, които нашите политици нямат.

54

Анонимен

преди 2 години

Ама айде да почетем всички жертви на зверства, не така едностранчиво! Например чували ли сте, че и в Индия е имало "гладомор"? И то не един, а няколко. С любезното съдействие на Великобритания. Започва с "Бенгалския глад", когато умират над 10 млн. души. А последният е по времето на Чърчил и умират 3 милиона, за което Чърчил, виждайки снимка с труповете по улиците шеговито се произнася "Тогава защо Ганди е още жив?"

53

Виц

преди 2 години

Пицата не пищи като я слагат в пещта, за разлика от евреина.

52

Ей, гербави!

преди 2 години

Вие ли ще ми говорите за геноцид? Точно вие ли бе?