21

BLITZKRIEG

преди 2 години

Несъмнено крепостните феодали ще нападнат Космическа Америка с конвенционалните си оръжия и веднага ще последва светкавичния отговор на Пентагона, като всичките му ракети ще бъдат изстреляни от Космоса, за да са неуловими от ПРО и ПВО. Веднага след сразяването на примитивна Русия, националните ни предатели няма да могат да се надяват на милост от страна на Военния трибунал и ще трябва своевременно да се отправят към Делтата на Амазония...

20

Петров

преди 2 години

Лавров не е казал, че България трябва да излезе от НАТО, което си е работа на България. Лавров има в предвид нещо друго/без да го артикулирА/, което хитреците се правят, че не разбират. Лавров каза, че при евентуален конфликт в Украйна, ако от базите в България започнат да излитат в тази посока изтребители, бомбардировачи, транспортни самолети натоварени с танкове, оръдия, припаси, войски, тогава ще стане лошо за България, при това съвсем безмислено.

19

ЦИНИК

преди 2 години

Язе иам ракиена сигурност ! От иаам сто кила ракия 56 градуса двойна преварка ! Га чиляк са-а подсигурил с толкоз огненъ водъ и ковид го не фаща,и кураж му иде и от войнъ не му пука чи мой дъ стане !

18

Щирлиц

преди 2 години

Национална сигурност има държава,която е НЕЗАВИСИМА,България отдавна е западноевро.ейски васал.

17

Анонимен

преди 2 години

България няма национална сигурност, има национална зависимост от САЩ.

16

Анонимен

преди 2 години

***, аз имам друг въпрос. За последните 30години има ли журналист влязъл в затвора? Аз мисля че е време да има. Иначе ще ви бием. Който разпространява лъжи слухове клевети за да печели пари ще яде бой. Да го прочете и Гешев.

15

Анонимен

преди 2 години

Един бомба и Бг ще е изчистина от картата

14

Анонимен

преди 2 години

Кой ви плаши бря тарикати продажби натовски мекерета ,вие ли че борите Русия !!!

13

SS

преди 2 години

Такова понятие Нац. Сигурност фигурира само в главите на някой дето си въобразяват ,че са хванали Мойсей за жезъла ! След като армията ни е само една формалност за каква сигурност да говорим ?

12

...

преди 2 години

Мен никой не ме е питал дали искам да съм в НАТО.Който има син за мобилизация да го праща да сменя натовски памперси.Моя син никога.

11

Анонимен

преди 2 години

Промяната срахте на на местенето бързо ,не забравяйте че Русия е велика и никой не е питал народа искане ми НАТО или не

10

Искандер

преди 2 години

Россия ни слова за украину не сказала. Требования России относятся к странам НАТО у них будут проблемы не у украины. нападение на украину муссируют западные СМИ. На самом деле проблемы у НАТО. большие проблемы. украина и так уже что-то вроде хутора. У НАТО будут проблемы я повторяю.

9

Анонимен

преди 2 години

Война няма да има, а Путин иска и Донбас да анексир - по "взаимно съгласие" !

8

Анонимен

преди 2 години

Влизам във военни действие само ако всички олигарси и ДПС всичките са до мен на първа линия ,иначе никога.

7

Анонимен

преди 2 години

Като цъфнат половин милион руски и украински бежанци на границата както след "Октомврийската революция" тогава ще разберете дали е застрашена националната ни сигурност !

6

Адмирации

преди 2 години

Вън България от Нато и ЕС! ДА, за влизане в състава на Руската федерация! Евтин газ, ток, нашо земедели и зеленчуци!

5

аз

преди 2 години

Естествено,че е заплашена ... от правителството ни и президента дето ни ги докара тия клоуни

4

Зори

преди 2 години

НЕ.

3

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува .Имам твърда позиция ,ако стане война ,довиждане от страната .

2

Анонимен

преди 2 години

Не няма да стане да се включвам във война .Гледах мутри гледах олигарси гледах политици които се продават е живота ми е даден да живея а не да се бия за споменатите ,България и народа нямат нищо общо с тях .