21

Боян Радев

преди 2 години

Тая позиция е поза-партер!

20

топол

преди 2 години

Русия никога няма да напада българите ,а кой напада бедняци,глупави не ориентирани селяци.ВЕЛИКА РУСИЯ е силен фактор на международната сцена,не може сащ да определят правилата в света.

19

баба мара

преди 2 години

пълен неутралитет на българия това е измислен конфликт с украина с цел ресурситена русия и връзката с китаи ние сме тук от векове за векове и никои не може да нинарежда от 20 000 км как да се държим със съседите

18

115

преди 2 години

Докато управлението на страната ни се ръководи от 240 гладни ***, и държава управлявана от хора обработени в страни като АМЕРИКА, РУСИЯ И прочее, народа не го чака нищо добро.

17

dakotabg

преди 2 години

Те с икономиката не могат,да се оправят, тръгнали нато-Русия,да нищят! Завалиите....

16

АБЕ

преди 2 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАНТИ -ТЕРОРИСТИ

15

Анонимен

преди 2 години

Викнете Пасито, може да казва "шалом"...

14

селянин

преди 2 години

значи днеска ке обявиме война на Русията

13

Black Sea

преди 2 години

Имайки си представа от народопсихологията ни очаквам изпълнение в стил бай Тошо: Да се приведем докато премине бурята. Да ама не. Другаря Янев да вземе да мине към Камчия, където всичко е руска сбственост и да огледа брега. По добро място за десант не съм виждал. Те Вера Су не видяха, камо ли десатни кораби. После е ясно: над Камчия се вее руски флаг, какво да направим. Както беше казал един умник.

12

Анонимен

преди 2 години

Щом не питате народа ,ние не сме длъжеи с нищо на вас мизерниците.Кви са тези чужди бази бе ?

11

Анонимен

преди 2 години

27 чужди войници има на територията ни.Аз няма да влизам във война ,Паси подписа с тези без да се допира до народ. Багажа и към друга страна.

10

Ямболски цървул

преди 2 години

Пълен неутралитет.Големите да се управят!

9

НЕУТРАЛИТЕТ и МИР

преди 2 години

Същото казваше и Европа при Хитлер, спонсори превъоръжаване на Германия. Анулиране на Договори след ПСВ за разоръжаване. Крайният резултат 60 милиона загинали. Алиансът създава ИД, ще го поддържаме. Алиансът подкрепя нацистките маршове в Прибалтика и Малорусия, ще ги подкрепяме. Алиансът не спазва Мински Споразумения, ще го подкрепяме. НИЕ. НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ ИСКА МИР И НЕУТРАЛИТЕТ. МЛАДИ СМЕ ЖИВЕЕ НИ СЕ! НЕ ИСКАМЕ от НЕБЕТО на България да се извършва АГРЕСИЯ, срещу КОЯТО И ДА Е ЧУЖДА ДЪРЖАВА.

8

dakotabg

преди 2 години

Кико,к'во става с менте добавките?Рашките,не ги мисли...

7

Анонимен

преди 2 години

Веднага след одобрението ,всички които са го одобрили да се качват на самолетите и да бъдат закарани в Донбас за да защитят националният ни интерес на място .

6

явни са

преди 2 години

национални предатели няма смисъл да ми казвате какво са направили

5

Анонимен

преди 2 години

МС ще гледа да угоди на ФАЩ, ясно е това макар народа големата част да не одобрява.В миналото сле имали по добри политици като цар Борис и бай Тошо.

4

Анонимен

преди 2 години

Аз имам предложенийце... Хихи.... Да разцепум украйнаъа на две - Половината за Русия, поливината за ЕС и готово!

3

Чужди войски

преди 2 години

Чужда армия не е имало в бьлгария нито преди 44та нито след това надявам се да нямаУкрайна не е член на нато и ние можем да бьдем единственно неутрални в случеяВсичко друго е предаване на бьлгарският интерес

2

Анонимен

преди 2 години

Позицията е ясна поза партер въпроса е кой ще е зад нас.