52

Хм,

преди 2 години

"Решението ги поставя наравно с десните националистически групи и чуждестранните терористични организации, включително талибаните и т.нар. групировка "Ислямска държава". Явно там им е мястото! Какво чудно има? По интересното е, защо един доказан в руския съд крадец трябва непрекъснато да се представя от нашите "свободни медии" за "опозиционен политик"?

51

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

След като Дневални е признат за терорист, то Путин трябва немедлено да бъде признат за Светия или Св. Путин Новичокразпръсквателний.

50

преди 2 години

Те и материалите му са терористични. Развалят настроението на управляващите което си е жив терор !

49

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 2 години

Русия е терористична държава.. *** агент на КГБ..

48

Крим не е руски

преди 2 години

след тази новина руския народ още повече заобича Президента на Русия- г-н Навални защото е политически мъченик на терориста в Кремъл.И българите го подкрепяме.

47

11

преди 2 години

Правилно.

46

Анонимен

преди 2 години

най-накрая добра новина от русия

45

Анонимен

преди 2 години

Всеки който не харесва Путин е терорист. В това число и аз.

44

Анонимен

преди 2 години

Щатите казаха кой е спонсорът на тероризма преди седмица.

43

Обективно

преди 2 години

Навални наистина е терорист, той осигурява финансирането на терористични организации в Русия с парите на Copoс и други врагове на Руската Федерация.

42

Анонимен

преди 2 години

росфинмониторинг ... тия нямат ли си някакво руско име, какви са тия западни залитания точно от службите

41

vlady

преди 2 години

Навални е елитен професионален пианист, достоен ученик и последовател на великия Елцин и мошеник, не е терорист.

40

Терористът

преди 2 години

е цар Путин. Той тероризира собственото си население.Държи ги в постоянна мизерия. Шепа олигарси около Путин тънат в лукс .

39

Анонимен

преди 2 години

Ще му спасят живота от Западните тайни служби и ЦРУ. ЦРУ се опита да го отрови и да обвини Путин, ЦРУ убиха Немцов на Червения площад и много други саботажи направиха, за да обвинят Путин. Както обвиниха България и Русия за атентата срещу папата.

38

анонимен

преди 2 години

Мъчно ми е за него....

37

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа и САЩ пратиха Навални, като един нов Ленин да прави революция. Не успяха с Новия Ленин - Навални. Германия прати Ленин да прави революция в Руската империя.

36

пффф

преди 2 години

До Боби - уау, какви провинения - обидил, променил мястото на протест, призовава за протест. УАААУ какъв терорист, какво чудо!!! Прочети си пак какво си написал, че звучи като виц. Дано да е някакъв недобре оформен сарказъм, че иначе те чака тежък живот с такива разбирания...

35

Анонимен

преди 2 години

Този Христо Христов, неотменен коментатор от сайта, много се напечели! Работи по 18 часа на ден, не спи. Засекъл съм времето на коментарите му.

34

дедо Ташунко

преди 2 години

Навсякъде по света има режими и псевдодемокрация. Вече свободно можеш да застреляш някого и да те оправдаят. Ако си кажеш честно мнението, ще те затворят дълги години затвор. Вижте какво става с Асандж, Сноудън, с журналисти от Турция и т.н.

33

Явно

преди 2 години

...Путин и Кремъл яко са я закъсали, щом стигат до такива мерки за да държат обикновения мужик в страх и репресии! Цялата истерия със руските войски всъщност, е да държат в напрежение хората в самата Русия! Сигурно е "терорист" Навални, щом го тровят с Новичок, пък той отказва да мре!