60

Ford

преди 2 години

До Българин 48, Това което Ви показва ЕС Вие го наричате "демократичните европейски ценности"? Вие или сте сляп или не можете да анализирате. Смятам,че бихме се справили много по-добре без ЕС, и без да имаме зависимост от Русия. Както казах в предишни мои коментари, ще е трудно в началото, но бихме могли да постигнем повече, и да имаме добри бизнес договорки.

59

Ford

преди 2 години

До Анонимен 41, каква е връзката, изказването Ви няма общо с изказаното от мен мение, за излизане на България от ЕС. Явно не сте разбрали написаното от мен.

58

Анонимен

преди 2 години

Много смешна лъжа.Чак трагична.

57

Анонимен

преди 2 години

Днеска ни подхвърлят някакви си там проценти, едва ли лежат на някакво социологическо проучване. Твърде опасно е да се пита народа...

56

Анонимен

преди 2 години

АКО РУСИЯ ЗАПОЧНЕ ДА ХВЪРЛЯ БОМБИ ДО ТУК ЩЕ Е ЗА БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ

55

Бяха Българи !!

преди 2 години

https://conservative.bg/samo-zashtoto-biaha-bulgari-bnt/Сваления вчера филм по БНТ - услужливо за Макетата

54

Не е трудно

преди 2 години

Така наречената България , доброволно да се присъедини , към Р.С.Македония , ставайки част от нея и автоматично влиза в ЕС!

53

до Анонимен 59

преди 2 години

А да ти е разправял как гърците и сърбите са убивали там всеки, който се е смятал за българин? И как местното население масово е избягало от Вардар и Беломорието в България? Имах приятел грък, който беше разследвал подобни случаи. И ми разказа потресаващи истини: как например българите хванали 2 вагона с гръцки писма и прочели как един техен войник се хвали на майка си, че вадил очичките на малки българчета и разпарял бременни българки. За отмъщение българите изтрепали цялото село на войника.

52

цървули

преди 2 години

как ги измерихте тия 61% с машините на МАДУРКО РАДЕВ ли

51

Анонимен

преди 2 години

никой не го е чел договора .да си признаем

50

Анонимен

преди 2 години

До СофияНе България, а правителството! Не че е кой знае каква изненада, АзБ плаща за такива неща...

49

Анонимен

преди 2 години

Прадядо ми е бил войник в Македония през втората световна война. Моята баба ми разказваше, че той и е разказвал за големи погроми и плячкосване от нашата армия там. Имало е и убийства и каквото се сетите. Чувал съм и за същите неща в Гърция. В Кавала даже има плочи по сградите за гръцките партизани и българските фашисти. А сега да се сетим, защо си мислим, че такива неща не се помнят? И някак ни се иска все българите да сме герои, само дето не е било баш така.

48

Барселона

преди 2 години

ДАНС незабавно да се заеме с тези....7,6 процента......предатели....

47

София

преди 2 години

България клекна.И още повече ще клекне.

46

Анонимен

преди 2 години

Една нация като нашата, чийто единствен повод за гордост е историята е просто жалка. Македонците щели да ни откраднат историята. По същата схема и турците могат да претендират за изопачаване на историята от наша страна, защото величаем някакви революционери и престъпници - въпрос на гледна точка. Това е не само смешно, но и трагично. Вместо да работим за подобряването на икономиката и благосъстоянието на хората от двете страни, ние сме се запънали като комплексари за някакви нелепи неща.

45

Анонимен

преди 2 години

Аз пък сакам проститутките да станат безплатни при новия ЕССР. Ама май много искам

44

Европеец

преди 2 години

ЕС минава на водород и геотермани източници и спира да купива газ от Русия. Това ще задуши руската икономика и Русия ще фалира.

43

Българин

преди 2 години

Аз съм за Македония в ЕС, не трябва да правим проблеми и да се превръщаме в черната овца на ЕС. Всичко мои приятели и познати подкрепяме македния, България е член на ЕС и като такива трябва да бъдем отговорни и да прилагаме на практика демократичните европейски ценности.

42

стъкмистики

преди 2 години

99% от българите не искат РСМ да ни краде историята и езика!!!Всичко друго е АЛА БАЛА...празни дрънканици!!!

41

Анонимен

преди 2 години

За лигоча Кирил Петков прави тайни с Херо Мустафа в неделя преди посешението от РСМ?Какво крие от народа?