9

Анонимен

преди 2 години

Кроме,живей в настояшето и мисли за бъдещето. Историята с нищо няма да ти помогне.Не става само с ,,Велико минало,,...и Светло бъдеще. Настояшето е това което има истински смисъл в живота на всеки.В историята доста моменти са спорни.

8

Krom

преди 2 години

До Кънчо Мисирков - Приляга ти фамилията Кънчо! Да, онзи който не помни миналото Кънчо, няма и бъдеще! Затова цивилизованите и значимите държави ценят историята си и я пазят. Един пример - преди 20-ина години хитрите ромеи препикаха един камък в ромейско и го нарекоха, че на него се е родил Орфей - не кой да е! Какво направихме ние, като всички знаем, че Орфей е тракиец? Нищо! Затова Кънчо, ромеите имат бъдеще, а ние - губим и от измислената РСМ. Така че, Кънчо върви моля на майн.та си!

7

Анонимен

преди 2 години

Още един ДС историк!

6

Анонимен

преди 2 години

Неискаме никакъв резултат таз проклета македония да си върви на майнатаси

5

Надблюдател

преди 2 години

Трудно ще има някакъв резултат, когато едната страна не смята да изпълнява договорите, които сама е подписвала!

4

Анонимен

преди 2 години

Майка Русия се намесва.Това ли ти казаха да кажеш?Ако не е това,значи този човек е близък по конструкция и качества на баба Ванга.

3

Анонимен

преди 2 години

Истината е една:бъдещето е на общия европейски дом защитен от Нато.А вие историци от живково време ,пречите.Вие и вашите колеги в Скопие сте проблемът на двете държави и двата народа.

2

Анонимен

преди 2 години

Матанов приличш на някакъв ТеКеЗеСар! Първо се оправи на външен вид, после прекасочвай оста от Белград - Атина към Бг. И какво ще търгуваш по тая ос. Нямаме ни-щоооо не го ли знаеш??

1

Анонимен

преди 2 години

Никой не очаква,че ще стане бързо,драги философи.Осемдесетгодишно промиване на мозъци не се решава за няколко дни,но поне започна нещо.