43

Младите хора

преди 2 години

са съсипани от чалгата, американските филми, от скучните комунистическите пропаднали чучела, незнайно защо тачени в България като "актьори", а всъщност криещи се зад тая професия обикновени лентяи и лентяйски,куррвари, ***, комунистически безроднци, които хулеха и осмиваха чрез изкуството Църквата и които тровеха българския народ с комуно помия.

42

Едно мнение

преди 2 години

ОМРЪЗНА МИ ДА ГЛЕДАМ НАВСЯКЪДЕ ПО ВСИЧКИ КАНАЛИ ГНУСНИТЕ ПЕНСИИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕКРОЛОЗИ И СМЪРНИЦИ.ИЗНАСЯЙТЕ ГИ ВСИЧКИТЕ БИВШИ КОМУНИСТИ И ПОЧИСТЕТЕ ВСИЧКО ОТ ТАЗИ СТАРЧЕСКА ДЕГРАДИРАЛА И ВМИРИСАНА ПРОКОБА ОКУПИРАЛА И ТРОВЕЩА СТРАНАТА НИ.ТАЗИ ЛАКОМА БАБИЧКА НЯМАШЕ ЕДИН СЕРИАЛ КОЙТО ДА ВКЛЮЧИШ БЕЗ ВМИРИСАНОТО И ПРИСЪСТВИЕ ДА СЕ НАТРАПВА само умствени *** скърбят за комунистите.

41

До 42

преди 2 години

Тапир си ти, като тая комунистическа пенсионерка. Колко е извратено да се лигавиш на възрастна пенсионерка! Айде у лево!

40

анонимен

преди 2 години

абе тапир, ти като си тапир какво искаш?

39

Анонимен

преди 2 години

Щерката на тая, е родена в комунистическа България, какво толкова се вживявате да я харесвате?

38

В шоуто на комиците

преди 2 години

Стоянка Мутафова, че искала да бъде " сервитьорка на Тайната Вечеря". И тая набедена за актриса, атеистка и комунистическа пенсионерка ще я дават на младите за "пример".

37

До колкото

преди 2 години

Разбрах, БНБ подготвя още няколко хиляди от тази монета за пазара на глупоста.

36

Прекалявате с тая

преди 2 години

комунистическа пенсионерка и набедена "актриса" , а да я натрапвате на млади хора, които не се и интересуват от комунистически чучела, американски педерасии и чалга ***, е меко казано извратено!

35

Анонимен

преди 2 години

Стига вече с тая пенсионерка мутафова! Стига сте натрапвали на младите хора тия комунистически чучела!

34

Урсула

преди 2 години

Медните монети нямат никаква стойност,30 лева за няколко грама бакър не си струва. Златото и среброто като материал си имат стойност,ако са купени като материал по борсови цени

33

Анонимен

преди 2 години

Този управител в БНБ, който отговаря за емисионата дейност е за спешно уволнение! Такава подигравка в рамките на месец с БНБ не е имало отдавна! Такава некадърност и глупост отразява точно как работи държавата ни! Безумно, без план и само за спекула и корупция! Тотални мизерници!

32

Анонимен

преди 2 години

алчонстта и тъъъпотията на българина е безкрайна.

31

АнонимеН

преди 2 години

ТАЗИ МОНЕТА СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ И ЗА 10 ЛЕВА НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАДЕ , ЗАЩОТО НЕ Е НИТО СРЕБЪРНА НИТО ЗЛАТНА! А ОФЕРТИТЕ ОТ ПО 500 ЛЕВА ЗА МОНЕТА СА СТАР ТРИК! ПУСКА ЕДНА ТАКАВА ОФЕРТА И ДРУГА ЗА 50 ЛЕВА И СЕ НАДЯВА ДА ИЗЛЪЖЕ НЯКОЙ ДА МУ СЕ ПРОДАДЕ ТАЯ ЗА 50 ЛЕВА!

30

бай Тъпчо

преди 2 години

Ами то на парата пише 2лв бе. Демек, с кака Стояна, една баница с боза не можеш си вземеш... Виж един бюрек-става. Бюреците трябва да ги кръстят Стоянки...

29

АнонимеН

преди 2 години

САМО МАЛО-УМЕН ЩЕ ДАДЕ 30 ЛЕВА ЗА МЕДНА МОНЕТА ОТ НЯКОЛКО ГРАМА! ЗА ТАКИВА ПАРИ ТРЯБВА ДА Е ОТ СРЕБРО!

28

Анонимен

преди 2 години

"Ще ви питам от къде ще вземете пари когато другият месец ви дойде сметка ток 650 лв , а за монета се избивате да давате"===>Нали точно заради това се редят да купуват монетата от банката.Този месец я купува за 30 лв,другия ще я продаде за няколко стотин и ще плати тока.

27

Анонимен

преди 2 години

"значи, монетата струва 30лв и нашите е продават за до 650лв? ето това е манталитета на българския селянин от София. Друго няма да ви обяснявам дано разберете."===>Номиналът на монетата е 30 лв,а на свободния пазар цената се определя от съотношението между търсене и предлагане. И така е по цял свят,ама има хора които търсят всякакъв повод да покажат колко са по- по- най- и че не принадлежат към Ганчовците.С което доказват обратното.

26

ХАХА

преди 2 години

Ами като има балъци да се вържат на далаверите на банките и монетите им ще има и рибари!Хах!Даваха по тв 50 неграмотни ромове-нумизмати пратени там от някой далавераджии да чакат на опашката да изкупят тия прословути монети!))Хха!Ами За Бога братя не купувайте бе!))

25

Ганчовци

преди 2 години

Скоро идвам! Яко ще ви стягам! И на вас ще ви хареса!

24

До Бочо

преди 2 години

Кой си човече?! Харесваш ми и аз мисля като теб! Жалко, че никога няма да говоря с теб!