187

Анонимен

преди 2 години

ще ревем че в улиците в болгария нема осветление русия спра кранчето заради санкциите колко сте жалки евро гейчета

186

Доброволци

преди 2 години

Мамини сладури... Пасито боядисва трабанта в цвят каки, Ал.Йо. Прави санкции на Путин и се бръсне с брадва, синоптичката на ЧEXЛЬ0 шие байрака.... и тръгват на фронта!!!

185

Мъдрото си е мъдро

преди 2 години

Народна мъдрост:КОГАТО НА КУЧЕТО МУ СЕ ПРИЯДЕ БОЙ ОТИВА И ПPEПИKAВА ТОЯГАТА НА ОВЧАРЯ!!!!Та и янки и пудели пpeпиkaват портата и оградата на мечката и после ще има олеле...!!!!

184

Почна се

преди 2 години

Хърватия готова да се изтегли от силите на НАТО в Източна Европа. .............При военен конфликт с Русия ще върнем в родината и последния наш войник, заяви президентът на страната Зоран Миланович....... https://fakti.bg/world/647732-harvatia-gotova-da-se-iztegli-ot-silite-na-nato-v-iztochna-evropa

183

до 203

преди 2 години

До НякойЩе правим това, което е правил генерал Колев с агресорите ! Сеч и бой !

182

Браво България

преди 2 години

Путин да си сърба чорбата.

181

Анонимен

преди 2 години

България да слуша още джендърите от ЕС и ще прокопса

180

Herr Muller

преди 2 години

До Не по темата --- Неминуемо. ;)

179

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента да се сборят яко! Но към април да спрат за малко да мине сезона и от октомври да се бият колко им душа сака! Че едни чаршафи за сгъване ни останаха летото!

178

Не по темата

преди 2 години

Аз мисля, че Харвард ще вземе да ни изпраска едно дело за уронване на престижа му в някой момент.

177

Ко? Не

преди 2 години

Барабар Харвард с мъжете

176

Анонимен

преди 2 години

само къртене на самозабравилото се джудже

175

иван

преди 2 години

Телешкият възторг на българите от фашистка Русия няма край. Отново и отново искат да бъдат пак под ярема и ботуша на тъпите азиатци. Цял свят ги знае като "Тюрмата на света" ! Освен да се милитаризират с цел завладяването на нови територии, те друго не умеят. измират от глад и водка. Съществуват по 55-60 години като *** в коптори и се борят с подлия Запад. Скоро светът ще ги изолира напълно, а Китай ще ги окупира.

174

Анонимен

преди 2 години

кой е този евродепутат от българия , кажете де

173

Някой

преди 2 години

Пак ще ни е..т майката. Кирчо, като стане напечено, ще се метне на самолета и ще отпраши за Канада. А ние какво ще правим, като ни заджаскат руснаците?

172

Анонимен

преди 2 години

До нострадамусБитката е за ресурси, нищо друго. Не вярвай на пропагандата. На сащ и англия им трябват ресурсите на Русия, за друго Украйна не им трябва - те са я вече обрали. веднъж ако успеят да покорят Русия, ще могат да пляюкосат и други богати на ресурси страни, които сега Русия не им дава - Сирия и Казахстан например. Русия обаче разбира всичко това и без война няма да стане. Русия е по-добре подготвена, затова Западът толкова заплашва. Победата ще е за Русия! Но дано и ние да оцелеем

171

Анонимен

преди 2 години

Българският инициатор , е най вероятно известмият демокраД русофоб , бивш костовски министър 10% Ал.Йорданов . ДемокраДът с гордост носи гените на офицера заповядъл растрела на 6 - те ястребинчета.

170

Анонимен

преди 2 години

САМО ЕДНА РАКЕТА ОКОЛО ВИТОША И БЪЛГАРИЯ Е РУСКА ПРОВИНЦИЯ

169

Анонимен

преди 2 години

Няма ко да прави мръсното джудже. Те имат цялата пост съветска източна Европа за тяхна територия. Изобщо не се вълнуват от вас. Немогст да преглътнат ,че вече не са окупирали толкова суверенни държави. Сега събраха малко пари и оръжие... и почнаха пак да искат. Ей това става. Искат пак да ви сложат каиша на врата и да ви говорят за светло бъдеще! Дано Европа тоя път е силна и струпа нужната армия, както е реда.

168

Анонимен

преди 2 години

Погледнете картата. Вижте САЩ на колко км. е от Украйна. Някой запитва ли се каква работа имат там? А, каква работа имат при нас? Не е ли странно североатлантическия пакт да се намира на Изток? Черно море в Атлантическия океан ли е?