57

Петър

преди 2 години

С този ход тази партия има само един път - към самоунищожение!

56

ББ

преди 2 години

Достоен,г-н Иванов подкрепа,България има нужда от хора като Вас!!!...троловете на пеевски-боко...няма начин да са в екстаз разбира се и ще плющят минуси...държат нещата все още,вътрешните ни проблеми трябва да са приоритет...законност,социална...образованието е номер едно...не правете компромиси с животите на Българите,направилите го не ги помним!!!..."матряла" сме тук 1400 г....клани,грабени,продавани,предавани...почитаме Апостоли като Левски...ще живеят вечно,Бог да пази България!

55

Васко

преди 2 години

Сещайте се колко е желан тоя пост...

54

Марио

преди 2 години

Поредната театрална постановка от ДБ и Христо Иванов. Жалко, че още има хора, който вярват на ДБ.

53

Ки Мче Нун

преди 2 години

Избори с повече от един кандидат са страшна бъркотия!

52

Анонимен

преди 2 години

Е Костов ли да сложат? Нали ако го сложат ще се разбере, че това е старото СДС/ДСБ и никой няма да гласува за тях, така поне някой неразбрал ще иде да гласува за тях щото са "нови".

51

СМЕХ...

преди 2 години

Един е ....ЗА ДА НЕМА ИЗДЪНКИ...ха,ха,хааааааааа....

50

Анонимен

преди 2 години

Брей, ти да видиш... А защо не поканиха киро добрев, той нямаше да им откаже

49

До 47

преди 2 години

Ами Боко не е на власт, но си взе същите проценти, както на предишните избори! Че Нинова и Иванов подават оставки след сриването си е логично. Нелогично е, че после лицемерно ги преизбират единствено,защото крепят властта.Ами Прилепа от 7/8 Тв, Големия Спасител на нацията,подаде ли оставка след катастрофата на Великата му партия?

48

Ристю

преди 2 години

Много ме биха, значи ме обичат..

47

Красен

преди 2 години

Христо Иванов явно е Корнелия Нинова в мъжки вариант! Уж в оставка, а сега бил единствен кандидат за поста? Това си е чиста подигравка с гласувалите за уж Демократична България!

46

До Протестер

преди 2 години

Борисов повече от 10 години водеше чудесно партията и страната. Не виждам защо да си подава оставката. Ристьо комплексара какво е постигнал ? Нинова какво е постигнала? М/у другото в Европа зам.министри си подават оставка , само защото са изказали мнение нелоялно към пакта относно Украйна. /лай/ното/ Радев обаче няма воля да следва този пример. Защо ли?

45

1

преди 2 години

Цирк 2 !Следва Цирк 3 и с генералчето! Всички оставки са избрани!

44

Анонимен

преди 2 години

Никой не е успял да се пребори с дефекта Христов който има оригинално еврейска мутра и визия като блъснат в главата от нощният влак Бургас-София.Комунист Христов е избран с 100% комунистическа преднина и по критерий кандидата трябвало да има и по голям задебелен и окривен нос тип чушка. Типични Ч0ИФуТСКОЕВРЕЙСКИ КОМУНО ЧЕРТИ

43

до Гербер

преди 2 години

Продължаваме да питаме защо Боко не си подаде оставката и нямаше обяснения от ГЕРБ за допуснати грешки. Старецът от Банкя само вие на умряло, че са му взели властта. А БСП и "Да, България" изглеждат като 2 огледални образи. Тоест, "преоблякъл се Илия пак в тия" :)

42

Гербер

преди 2 години

Хе-хе, къде сте сега всички смешници дето питахте защо Боко и той не си бил подал оставката? На същия цирк ли искахте да сте свидетели като при този и Нинова?

41

Анонимен

преди 2 години

Този преди говореше за Пеевски и Цацаров че са шишковци а сега да се погледне какъв шишко е станал самия той.

40

Боко

преди 2 години

Нема отърване, ейй

39

Това е промяната

преди 2 години

Хр. Иванов, К. Нинова, Тошко Африкански....те не са статуквото.

38

Анонимен

преди 2 години

#13 Сърпа и *** бяха в Мосфилм, всичко останало е така.