59

Анонимен

преди 2 години

Още малко и не моите свари да бягате:)))Много се наакахте !!!

58

Грамотност

преди 2 години

"...Бюджет 2022 е, че голяма част от коалиционните политики трябва да бъдат разработени и устойностени." ОСТОЙНОСТЯВАМ !!!!!!

57

Вар

преди 2 години

До АнонименЯ кажи, кога последно те е погледнал някой с широко отворени очи!?

56

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо спри да взимаш заеми, щото не се усвояват в полза на народа.

55

Анонимен

преди 2 години

Ква икономика?!Всичко е на загуба и отива към фалит!

54

Анонимен

преди 2 години

Заеми,заеми и пак заеми!Много лъжат Кокорчовците!

53

?!?

преди 2 години

Ако тоя казва истината, значи пише нови учебници по икономика. Бюджетът стъпва на реални данни според Тоя , а всичко е в диапазона от 10 процента. Което е страшно много! А това е лошо за България, тоз е опасен за нас

52

и те така

преди 2 години

кирчу и асенчу изграждат по голяма финансова пирамида от жан виденовата . държавата ше се згромоляса , радевата зима е факт , чакаме еврото да стане 3 000 лв.

51

пенсионер

преди 2 години

асенчо , хората пари нямат , много ше останат и без работа , цените отиват на горе , ти ни обясняваш че няма страшно инфлацията да достигне 10% , ми тя и сега е непосилна бе . по света такива като теб и кирчу власт няма да видят . бюджет 22 още не сте измислили а се хвалите че разбирате от материята , че сте специалисти .държава не се управлява с харвардски празни приказки. тия дето ви избраха ше ви свалят , другите ше помогнем .

50

Анонимен

преди 2 години

До Поредната лъжа Цялата власт е при умните и красивите. Защо пак намесваш Борисов? Те могат да си приемат каквито си искат промени. За другото съм съгласен.

49

анонимен

преди 2 години

Толкоав сте реални, че ни навряхте в кучешки ***, но рано или късно ще си платите! Ако продължавате така, скоро ще бъдете прогонени с камъни!

48

Поредната лъжа

преди 2 години

За пенсиите. Ако увеличат пенсиите 6.1%, и като махнат 60лв, всеки ще получи толкова, колкото е получил януари, я някои ще са с минусово увеличение. Поредната гавра. Това е една от бомбите на бб. Трябва да се издатат нови разпореждания, които юредически да се изрядни

47

Анонимен

преди 2 години

До бойковите Ами къде отидоха 8 милиарда, които предишното правителство е карало? Значи, трябваше да сме с 5 милиарда напред, а не да теглим нови заеми.

46

анонимна

преди 2 години

То и Жан Виденов започваше така-социални мерки,раздаване на парата безогледно,обещания за ниска инфлация.Само че тя стигна до 3000% и етикетите в магазините ги сменяха по няколко пъти дневно.Мнозина от гласувалите за тези Харвардски некадърници не помнят онова време.Иначе може би щяха да включат главите си малко повече.

45

До бойковите

преди 2 години

Тролчета,които неспирно плюят по новата власт:за ваше сведение 3 милиарда лева ще се наложи да отидат за погасяване на Бойков дълг.Ако сте неграмотни и не можете да четете,глухи ли сте,та не можете да чувате?

44

Анонимен

преди 2 години

този ще ни окори като стане ясно колко ще има да връщаме

43

Кирчо и Кокорчо

преди 2 години

Дойдохме, видяхме, краднахе и дим да ни няма.. а стадото кучета го яли.

42

Анонимен

преди 2 години

Харвардеца е дошъл да краде, ясно е като бял ден.

41

Анонимен

преди 2 години

Значи с реални данни ,ще правим бюджет за март ....през април ,за по сигурно ,може да изчакаме и септември,икономиката и инфлацията ще ни изчакат , това в кой семестър се учи в Харвард?

40

Семафор

преди 2 години

Лъже ви другарчето.Лъже ,колкото бега бърз влак.