205

Българин

преди 2 години

Балкани е имало милион години преди Турция - ще ги има милион години и след нея!

204

Анонимен

преди 2 години

Може бе Ердо, ама никой не иска да изкопае тоя пусти канал дето го мечтая по южната ни граница. Изкопаваме от черно море по границата с Турция канал, Гърците изкопават по тяхната граница и Европа свършва с България. Слагаме 2 моста и хем повече няма да има нелегални, хем ще ви заобикаля търговията през Черно Море и няма да е все през Босфора, хем ще има Балкани без Турция.

203

в

преди 2 години

Истанбул .2022 година. Мъж на площад Таксим крещи:- Смърт за мустакатия Ислямист! Смърт за мустакатия Ислямист!Едино заптие веднага го арестува и води при Ердоган.- Такаааа - казва Ердоган. - Ти кого имаше предвид под мустакатия ислямист?- Как кого? Фетхуллах Гюлен , разбира се!Ердоган поглежда заптието и пита:- А ти кого имаше предвид?

202

Аз

преди 2 години

Турция стабилизира единствено валутата си на дъното. Толкова умеят. Хубаво е да учат и да четат книги. Но нямат капацитет.

201

Бг

преди 2 години

Трябва да се внимава с тези анадолци.Работя с турци много са хитри необразовани и ще те продадът за жълти стотинки пазете се братя Българи петстотин години са ни мачкали незабравяйте.

200

Турчин

преди 2 години

Трият коментарите на турците ХАХАХХА

199

kanada

преди 2 години

Турция е най-голямата регионална сила с брутен вътрешен продукт от 850 милярда долара,Има население от 85 милиона с ниска средна възраст, което до 50 години се очаква да се удвои. Располага с най-голямата армия в НАТО след САЩ и сама произвежда оръжия дори дронове. Приятелските отношения с нея са важни, а подценяването и недалновидно.

198

Петю

преди 2 години

До Анонимен:Не знам Аз какво Чаткам,ама знам че сте Азиатци които никой не ги е канил никъде-нито Гърците,Сърбите а още по-малко Българите-това поне ми е Чаткането.

197

Анонимен

преди 2 години

Може може и то как та без това Турция не е Балканска държава

196

Анонимен

преди 2 години

Утре като се събудя лирата да не добавила една нула отзад в следствие на прозорливата политика на Ерджолан?

195

Завоевателите

преди 2 години

Абе тези Американци,Руснаци и *** сериозно са решили да завладеят Европа и Балканите

194

4040

преди 2 години

Той още си иска вилаетите.

193

Петю

преди 2 години

Ако са били Миролябиви Турците-то къде са ни Крепостите,Църквите-къде е отишла тази наша Държава-да не говорим за постоянните Въстания и Хайдутите-които Всячески се опитвали да се отърват от тяхното Миролюбие.

192

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Мюсюлманска Албания е Балкани, Косово е Балкани, Босна и Херцеговина е Балкани , Северна Македония е Балкани, Кърджали е Балкани, Александрополис е Балкани - Вас Никой Не Ви Пита , Вас Ви Няма в Списъка , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

191

Анонимен

преди 2 години

Районът който се нарича Балканите, е тази част от Европа ,която е пострадала от османското завоевание.Вековете на кланета, диващина и потисничество са повлияли и настоящето и бъдещето.Съдба.....

190

Специалист

преди 2 години

Имало е хиляди години Балкани без Турция и сега си ги има без нея. Бай Ердьо вече дава фира. Много ме кефи как управлява лирата.

189

Анонимен

преди 2 години

Ето тези са ни истинските врагове, а не Русия!Не се поддавайте на англо-саксонската българомразеща пропаганда!

188

До 162

преди 2 години

Чел си нещо, ама недочел ! Волжка България е създадена от втория син на хан Кубрат - Котраг (кутригури), само те стават мохамедани като цяло, и то доста след това ! Самият Кубрат е израснал и учил в Константинопол, като е бил приятел лично с император Ираклий, и приема християнството. Сред прабългарите е имало християни, мюсюлмани и привърженици на старата религия, а сред вещите на Аспарух също са намерени християнски символи.

187

Анонимен

преди 2 години

Абе хора четете казаното от Ванга.Когато я питат за Турция тя казва НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКАЙТЕ ОТ ТУРЦИЯ!!

186

Grom

преди 2 години

Балкани е имало и преди 13-и век. Вероятно ще има и след разпадането на последната европейска имперска отломка. Само кюрдите и гърците ще го оправят тоя с голямото сърце. Ние сме твърде добри.