38

До 37

преди 2 години

" ... защо и е на Русия .... ". по същата причина, заради която си иска Румъния и България обратно под крилото.

37

Анонимен

преди 2 години

Русия ще яде лобут!

36

Анонимен

преди 2 години

Русия пък снабдява Сърбия с оръжие. Защо ли?

35

Анонимен

преди 2 години

Наистина, за какво й е на Русия Юкрейн? УССР беше страна за чудо и приказ - житница, машиностроене/ХТЗ/, корабостроене /Николаев/, самолетостроене - заводите и конструкторско бюро "Антонов", двигатели за хеликоптери и корабни турбини "Мотор Сiч, Запорожье, Ракетно бюро "Южное", наука! И изкопаеми - въглища и лабрадорит! На Запада нищо от това не му трябва - съсипаха "Антонов" - на Боинг и на Еърбас конкуренти не им трябват! Спряха моторите за руските хеликоптери, те направиха нов завод в Казан!

34

Анонимен

преди 2 години

Англичаните продадоха/подариха? на Юкрейн едни ръчни противотанкови комплекси, които накараха руснаците да се превиват от смях! Просяците с благодарност приеха дара!Това ме накара да вляза в статията за американските ПТРК. Няма да я коментирам, не съм специалист, но е написана разбираемо, особено таблицата. Вижте я и вие! Помислете!

33

Анонимен

преди 2 години

Защо САЩ преговарят с терористи? Нали гиобявиха за терористи? САЩ напълниха гащите и вече отиват да се скрият. Станаха за смях на Света.

32

тъпото

преди 2 години

До логично да снабди ако иска

31

не може да бъде!

преди 2 години

Присъединявам се към разбирането,че в Женева започва драматичен пазарлък,но се чудя как Блинкин ще води пазарлъка ,като знаем колко са слаби американците в историята и географията/и Блинкин не прави изключение/!?Може би първият въпрос на който той трябва да отговори е -имат ли Украйна и Мексико обща граница!?И какво население преобладава-македонци,индийци или австрабийски аборигени!?

30

А честито !

преди 2 години

В момента тече откровен пазарлък за всяка държава и нищо чудно пак да се окажем под Съветско влияние...

29

Анонимен

преди 2 години

НАТО ВЪН!

28

Анонимен

преди 2 години

"Руснаците ... тръгнали да се репчат, нали ако не е газ-та и петрола и са приключили за 3 месеца"---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Руснаците вече публикуваха доклада си по проходите и разходите на руската икономика за 2021 г. През 2021 г. приходите от износ на продукция, несвързана с добива на изкопаеми и с енергетическия отрасъл, са нарастнали с 1/3 в сравнение с 2020 г.

27

мда

преди 2 години

Украйна е като грозна про*сти*тутка на ключово място-всички я бъзикат,обаче никой не я иска истински.Американците подхвърлят по някой долар да я държат на линия,ама като стане излишна и ще я изоставят.От ЕС пък са ужасени от перспективата да влезе в съюза,да не говорим за нато.Ама нищо не зависи от тях.

26

аз

преди 2 години

До Анонимен22 - не знам каква щета са, в момента ЕС и ФАЩ им се молят............

25

Лили Барута

преди 2 години

Що не поканят и самовлюбения таварища Горбачов? Та да се изкаже и по разширяването на Нато...

24

аз

преди 2 години

До Христо Христов - "Създадоха България"? Ти да не си учил история по новите учебници?

23

Янки Дудъл

преди 2 години

Отново се пo'cpaxмe, този път в Украйна... Yes!

22

Бългериъ фърст

преди 2 години

Сащ напуснаха Афганистан, та какво им пречи да напуснат и Украйна?

21

Анонимен

преди 2 години

Както винаги Руснаците са тотал щета. сума години громиха капитализма и накрая фалираха. Сега пак същото, а БВП-то на глава от населението като нащо, тръгнали да се репчат, нали ако не е газ-та и петрола и са приключили за 3 месеца. Репчат се на по слабата Украйна, ама като дойдат приятелите на Украйна и вече било заплаха, поведение на слабак. А ние ще се оправиме когато както Литва Латвия Естония, Полша, Чехия, проумеем че тия са ни врагове а не братушки. Ей го Сърбите най-зле и още потъват....

20

към последния абзац

преди 2 години

През последните няколко седмици колективният запад положи усилия за намаляване на мнимата заплаха от руски военни операции срещу Украйна. През последният месец Путин публикува своите виждания за безопасността в Европа и своите искания за оъстъпление на отановската военна армада зад линията от 1997 г.

19

Анонимен

преди 2 години

17, абсолютно, а безкрайно учтивите и възпитани руснаци ще направят всичко зависещо от тях, да облекчат тази трудна пиндостанска задача.