62

Анонимен

преди 2 години

Българите страдаме по принцип най много от родоотстъпничество. Мои те уважения, но сме разочаровани от външната политика на новата власт.

61

Неочаквано тъп

преди 2 години

2%от БВП, аве ей, заплатите по 650лв,тока,горивито,сичко,скъпо,тоз ще отделя милиони за неква измислена БГ армия от 20х.души. Стига сме давали пари за скъпи самолети, при положение че Туркия и Маляките имат по 300-500 бойни изтребителя, кат ти ги свалят тез самолети после с ко ще се биеш, с прашки. Той и аз сме били артилеристи.Стреляхме с 100мм противотанково оръдие през 91', а капитана казваше. Не умерите ли турския танк,оставате го и бягате.Вече ви е засякал откъде идва стрелбата. И бум.

60

МИНАВАЩ

преди 2 години

ЯНЕФ Е ПОЗОР ЗА АРМИЯТА ЗАЕДНО С РАДЕФ!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Не знаех че подводниците са "способност" на армията...

58

Анонимен

преди 2 години

С.Янев е най-слабия министър заедно с Т. Ганчовска /на външн, работи/.Янев никога не е ръководил и отговарял поне за 40-50 човека. От съветник, Радев го направи служебен мин.прдседател/вж.CV/. Т.Ганчовска от експерт по НАТО в МО става министър с диплома по архелогия.Ето такива министри определят сценарийте за война.

57

Анонимен

преди 2 години

България натъпкана с чужди бази и войски , плацдарм и мишена на евентуален отговор ,това ли ви е ,,българофилията '' , слуги продажни ? Нови милиарди за самолети които ги няма ,че даже и подводници ,вие не виждате ли, че населението намалява драстично и няма кой да ви служи в армията ,превърнахте ни от държава в територия !

56

Анонимен

преди 2 години

САЩ са ни бомбардирали през ВСВ. Нашите евроатлантици забравят. Те само народният съд върху фашистите помнят.

55

Катя

преди 2 години

Аууууу какво откритие.От както направихте преврата страдаме и без война в буквалния смисъл.Иначе приятеля ти от село Славяново е много , ама много злобен и много лъже, воювал с мутрите, олигарсите,мафията, а около него само такива

54

Петков

преди 2 години

Шшшшт... ти да мълчиш, ще правим каквото каже другарят Байдън !

53

Анонимен

преди 2 години

Избирайте Руските империалисти или Американските империалисти. Народа ще го яде дебелия при висчки положения, но за момента поне сме го изяли в НАТО поне да му видим края викам аз. Путин и Русия са новите робовладелци и фашисти, зщото са притиснати в ъгъл и вече не може да се търпи и са готови на бой до смърт или пълен разпат

52

ВОЙНА ЛИ!

преди 2 години

Предстоящата космическа война ще бъде работа на Пентагона и преди всичка на неговата бойна единица Американски космически сили.След ликвидирането на феодалните тиранични режими Белият дом ще обяви началото на Новия световен ред, а у нас ще бъде анулирана комунистическата конституция и заменена с българска европейска конституция.

51

Анонимен

преди 2 години

За кой ли път ще ни освобождават? И едните и другите ще ни освобождават. Кой пр3двари той!

50

Велик е нашия войник

преди 2 години

Как да нямаме подводница.Подводница СЛАВА е гарант за наща сигурност.

49

Валери

преди 2 години

Изгонете проклетите американски бази и военни от България. Шиба ни янки оставете ни да си доставяме газ, ток, горива от където и от когото преценим. Ши ба ни а*мериканци оставените ни намира и се омитайте от евразия. Искаме спокойно да си търгуваме и правим бизнес. Не ви искаме скапаните натрапени ''бе жанци"-терористи. *** американска ***.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 - Припомнете си Вазов с неговото "На руските войни" от лето 1916...

47

Анонимен

преди 2 години

Дали ще има нов Иван Вазов да възпее новите Опълченци. Щото е видно, че войска нямаме. Техника нямаме. И сме на гол тумбак чифте пищови, барабар Петко с мъжете. А реалността - колония или прокси.

46

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво са се настанили да ви управляват, фатмакдоФатмака, глупакдоГлупака. Войната напълно ще им обърка плановете на тези фашисти.

45

Анонимен

преди 2 години

Укрофашагите скъсаха българското знаме понеже го помислили за руско, наклепаха паметника на Ботев, онези българи живеят точно в одеса и молдова където има руснаци, а не разни фашизирани бандери

44

Анонимен

преди 2 години

Тоя май се готви да се бие с Русия с петте си картечници и една ръждясала подворница от втората световна, а и забравих - нулева армия, хахах! Подготвя се мишката за война с лъва.

43

А може ли да попитам

преди 2 години

Колко от вас сте служили в Армията?Знаете ли изобщо че за последните 30 години ПОЛИТИЦИТЕ не им беше грижа за Армията?Знаете ли че в Армията основното въоръжение е СЪВЕТСКО не РУСКО защото е ПРОИЗВЕДЕНО в СССР между 1970-1990г.?Знаете ли че дори системите СВОЙ-ЧУЖД в ВВС са все още СЪВЕТСКИ и не сме съвместими с НАТО техника?Къде бяхте 30години когато АРМИЯТА от 150 стана 25 ХИЛЯДИ?И сега плачете да дойде 1 Усилен Батальон от НАТО с 1500 ЩИКА ДА НИ ПАЗИ от Русия развърнала 200 ХИЛЯДИ на 1000 км.