47

123

преди 2 години

И това му дава някакви по-специално права в Австралия ли? _Не мисля. По скоро пред правилата и законите всички трябва да да равни, както го показаха в Австралия.

46

Анонимен

преди 2 години

Евалата на Джоко. Правилно се е ориентирал в ситуацията и дано инвестицията му да се окаже успешна и резултатът да помогне.

45

Анонимен

преди 2 години

То така де, бизнеса няма нищо общо с другото, ама си е измекярщина един вид. Против вакисините си, ама иначе щом се печели от тях, това може...

44

158

преди 2 години

Не знам какво слагат във ваксините, обаче на проваксърите сериозно им хлопа дъската..

43

Алекс

преди 2 години

Вече е ясно защо е антиваксър.Ваксините му подбиват бизнеса.Накрая всичко опира до $$$.

42

kk

преди 2 години

До Хапче няма Пич, много стара информация. Хепатит С, който е вирусно заболяване, се лекува дефинитивно в над 90% от заразените за 4-12 седмици с противовирусни лекарства. Иначе съм съгласен за ползите от ваксините

41

и моя

преди 2 години

син работи за J&J главен инжинер продукция , ама не се ваксинира, знае нещо от кухнята копе лето :)))

40

До 41

преди 2 години

Но неоплазмите могат да се индуцират от вируси. Вируса не е рак, но може да предпоставка за развитието на рак. Пример за това HPV .

39

void

преди 2 години

Ракът не е вирус.

38

NOLE Pharma

преди 2 години

XA XA XA

37

Анонимен

преди 2 години

Хипохондриците вие от ваксината ли затъпяхте или сте си така по рождение? Дали Джокович ще настоява всички да му купуваме лекарството или ще е личен избор

36

Анонимен

преди 2 години

До Аноним 35, с измислената история какво ще се случи с хапчето. Пич, такъв бъл.воч от измиш.льотини всеки може да напише. Къде го одобриха това хапче, къде го пуснаха за продажба в експериментален период и къде точно извиха ръцете на хората до счупване да го погълнат, както правят масово с ваксините. Че и колосален финансов интерес на Джокович намери тук, както е при ваксините :))) Как успя да ти го роди всичкото това главата? Май ти едни други хапчета не си пиеш :)))

35

Хапче няма

преди 2 години

Хапче или лекарство ефективно срещу вириси няма и скоро не може да има. Единственото ефективно лечение срещу микроорганизми за момента са антибиотиците. Но те са за бактериите. Медицината все още е безпомощна срещу вирусите. Ако имаше научен пробив срещу вирусите, отдавна човечеството щеше да пребори рака и Спина. За ваша информация -много ракови болести се причиняват от вируси. Превантивната мярка до момента е ваксината. От много години съществуват и се ползват противоракови ваксини.

34

Анонимен

преди 2 години

Франсетата няма ли вече да махнат макарона. Той е извор на глупостите.

33

Анонимен

преди 2 години

А хапчето ще е без странични ефекти вероятно :) те сега го разработват, но като ви го дадат ще е минало експерименталните изпитвания, нали? Ваксината са си я сложили само няколко милиарда души, но вярвайте, че не е достатъчно тествана. И все пак има ли интерес Джокович да не си слагате ваксини? Пряко и директно? Не нали? Е няма да си продава лекарството ако пандемията изчезне, но едва ли е користен в антиваксърските си идеи?

32

Анонимен

преди 2 години

Ако въобще такава компания съществува, хапчето ще бъде забранено в ЕС, ... защото Джокович не ще да да извика "Ваксинирайте се". Мисля, че това е извън всяко съмнение. Ваксини, ваксини, ваксини, разболявате се, тогава ... то има други разработени вече илачи ... специални... Оздравеете ли ... пак ваксина ...

31

Анонимен

преди 2 години

До Ово е бизнес Брате. Не всичко е бизнес за Джокович, явно. Тая инвестиция в хапчето, я е печаливша, я не. От участието си в Австралия с голяма вероятност можеше да постигне огромна печалба. Но той показа точно, че не всичко е бизнес. Има и човешки позиции и е важно да се отстояват.

30

Ово е бизнес брате

преди 2 години

По малко ваксинирани, повече клиенти за хапчето!! Нема си хаби инвестицията, я!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Е, и? Какво като притежава голяма част от тази компания? Не виждам противоречие с официалната му позиция по горещите теми. Човекът инвестира в това да могат да се лекуват болни хора, а не нарочно да се разболяват здрави. Чудесно! Дано имат успех!

28

Анонимен

преди 2 години

Пфайер: Ке те спасим, ако требе ке те утепаме.