72

БРЦК

преди 2 години

Това че действията на политиците нямат нищо общо със здравеопазването е видно за всеки нормален . А който не го вижда естествено е ойла рипи. Докато хората не пролеят кръвта им няма свобода

71

Димби Провадия

преди 2 години

6,000,000 долара ??????????????????? Та те само телевизиите спечелиха над 100,000,000 долара от спекулирането с името му

70

Discovery

преди 2 години

До Троянски конникЯ ти да видиш, тука някакъв виден адвокат се изказва :D, я кажи ти какви дела си водил и знаеш толкова добре какво се е случило :D Отвори си една туршия, сипни си ракия, плесни по един шамар на жена си и децата и си спести безмислените коментари ;)

69

Троянски конник

преди 2 години

Ноле, на процеса захапете австратетните консули и посланници , които ти дадоха първата виза. Там е доказателството че са те нарочили та на твой гръб да се изпере ПиаРа на правителството им заради обвиненията на Франция че лъжат за подводниците. Адвокатите които те представяха в Австраталия или допуснаха грешка че не поиската да бъдат разпитани въпросните дипломати или им бе платено и те си затраяха. Защити си правата с друга адвокатска кантора.

68

СВОЙ

преди 2 години

След време ще има нов Нюрбергски процес.Голяма част от тези изумени хора,които налагат насилствено ваксинацията,която определено допринася за по голямото разпространение и мутация на вируса,ще седят на подсъдимата скамейка.Тази масова тирания трябва да бъде много справедливо наказана!Австралия държава на утайката на Великобритания ,явно си е останала такава!

67

БАНко

преди 2 години

ПАК ЩЕ ПЛАЩА СЪДЕБНИ РАЗНОСКИ !!! ИЗЛАГАЦИЯТА МУ ПРОДЪЛЖАВА !!! А ,, МАЧКАЙ ГРИШО" ЩЕ СПЕЧЕЛИ АВСТРАЛИЯ ОПЪН !!! НА КУКОВО ЛЯТО !!!

66

Анонимен

преди 2 години

Новината е , днес починаха х души , 10 % бяха ваксинирани. Някой може ли да обясни защо се ваксинираш и пак умираш , не само се заразяваш а умираш от тая пасмина. Защо тогава се налага задължителна ваксинация и защо здрав човек е заплаха за останалите. Изгониха Ноле , защото не е ваксиниран и беше политически ковид некоректен, нямаше друга причина. А това си е дискриминация. Демокрацията позволява различното мнение. Сега да ги съди, кенгура съмнително умни. Беше си затвор, такъв май си е останал

65

СПОРЕД МЕН,

преди 2 години

Строгият Австралийският граничен контрол е известен на посещавалите тази земя. На летището ти проверяват и грайферите на обувките, да нямат парченца кал, донесена от друга държава. По този начин те се пазят от пренасяне на зарази за хора, животни и растения.

64

81

преди 2 години

Оставете го Джокера, той е най-добрия.Не збаравяйте най-важното - Автралия е създадена от затворници.Може да сме балканци, но сме по- напред в еволюцията.

63

Анонимен

преди 2 години

Ари ве джока ела в БГ дс ти сложат една ваксина за 500лв и готово:)) Кво се занимаваш с тея паткани страхливи

62

Анонимен

преди 2 години

Удари греда! За първи път:)))

61

Анонимен

преди 2 години

Според Джокович антиваксърството е много доходна дейност. Съдиш наред ако ти искат сертификат за ваксинация и трупаш милиони. Това може да го измисли само един полуграмотен сърбин.

60

Анонимен

преди 2 години

Абе завъртяха го кенгурата както им е удобно. Джокович не отрича ковид и, че са необходими мерки за борбата с него иначе нямаше да инвестира във фармацевтична компания разработваща лекарство срещу ковид.Просто той го е преболедувал скоро и е излишно да се ваксинира.

59

Анонимен

преди 2 години

Има всички предпоставки да осъди държавата Австралия. Когато те спрат да не отидеш и да не вземеш едни пари - можеш да ги осъдиш за пропуснати ползи. Може да си плямпат каквото искат за здравето и т.н., но парите ще платят. Иначе - чао,чао демокрация.Всеки на негово място с капка мозък - би съдил.

58

Трибунал

преди 2 години

НоВакс ДжоКовид ще ги удари там където най ги боли!Ковид фашизма си отива, да му мислят лакеите...

57

11

преди 2 години

Съдене до дупка на австралийските питеци и закриване на пропадналия турнир.

56

Анонимен

преди 2 години

Па и нагъл мангасаpa..Трябваше да го набутат 2 год в пандиза за фалшивата декларация.

55

от оот оод еоод его

преди 2 години

Джокович 29:23 Федерер, Джокович 30:28 Надал ... Другото не е толкова важно ! Да защитаваш 4 титли .. пфф ! Къде са другите ? Дори фед и над да направят повече титли,докато Джокович не играе, остава numero uno !

54

анонимен

преди 2 години

Не ви ли омръзна,да отделяте време на този недисциплиниран човек?

53

До Муахаха

преди 2 години

Твърдението за такава договорка е по абсурдна и от твърдението, че ваксинираните не се заразяват и не могат да заразяват останалите. Тази договорка може да има ако става въпрос за никому неизвестен човек, при положение, че всички знаят кой е Джокович и, че не е ваксиниран напълно обезмисля тази схема, защото той беше нарочен месеци преди започването на турнира, така че дори и да беше влезнал в страната по тази схема пак щяха да го депортират а дори можеше и да полежи в затвора.