7

Лили Барута

преди 2 години

Влюбената млада учителка пита Иванчо: Иванчо, каква е околната среда в България? Бирници и Обирници.

6

Do 4 Тъпунгерков

преди 2 години

Говориш за пенсионерите сякаш всички са богаташи и се чудят как да не си платят сметките. Повечето от тях нямат пари за да се хранят нормално и да си платят животоспасяващите лекарства, които не са без пари. Тези дето хвърлят пачки са шепа хора, за които престъпниците явно знаят, че имат пачки. Утре и ти ще си пенсионер и ще стягаш колана - не бъди груб с родителите. Активисти винаги е имало и ще има. Има и сега - тъпенкофи като теб!

5

Joro

преди 2 години

Не оспорвам правато на пенсионерите за справедливи и достойни доходи (пенсии). Това трябва да бъде и трябва да се вдигнат. Но, това което иска тази госпожа, за сетен път е логически тнеиздържано. ЧСИ трябва да изпълни решение на съда. Ако няма да се изпълняват тези решения, да махаме съд, прокуратура, следствие и полиция и да влизаме в джунглата.

4

Totenkopf

преди 2 години

Пенсионерите хвърлячи на пачки през балконите са си мислили, че няма да си върнат дълговете, и че ще пукнат преди това, да ама не..това е следствие на увредения им номенклатурен мозък, някой друг да им плаща сметките, дори за битовите им нужди, ама как така ще им удържат пари за ток и вода, нали бяха активни борци.

3

hoho

преди 2 години

Никой да не си плаща заемите е най-добре, нали?

2

Активист на БСП

преди 2 години

Татяна Дончева създаде ЧСИ !!!

1

Анонимен

преди 2 години

Не зная защо спиш пенсия 180 лв и 430 лв .Искай мин пенсия 800 лв социална 600 лв.