723

Мнение

преди 2 години

По добре попитайте наистина лекарското съсловие, какво е име мнението им за така нареченият БЛС.

722

шмatka

преди 2 години

БЛС погна Мангъров, сезира Етичната комисия заради негови "откровени лъжи"Със същата сила тази ''комисия '' ТРЯБВА ДА СЪДИ ВСИЧКИ ЛЪЖЦИ И НАСИЛНИЦИ ОТ ТН НОЩ!

721

Анонимен

преди 2 години

Как да има доказан, като ги погребват заковани? Как да бъде доказано от какво умират след като забраняват аутопосии?

720

boza

преди 2 години

До КрайДо някъде съм съгласен. Не се изрази правилно. Но какво да кажем за кунчев, балтов другите ***? Прегърнаха бащите си, васината ни пази, ще се върнем към нормалното.... Е, кой лъже?

719

Германец

преди 2 години

Обърнете го с хастара навън тоя. Феновете му с мученето си ще осирурят саундтрак. Те за друго не стават така или иначе.

718

До Наско

преди 2 години

Отворко, всяка ваксина минава клинични изпитания. Първата ваксина беше на Санофи, но имаше такива тежки странични ефекти, че я спряха, защото не мина клиничните тестове. Вземи се образовай малко, плоскоглаво мангъровче такова.

717

Ludoto Lenche

преди 2 години

...Mangarov ,vinagi kazva istinata !!! BLS sa banda prestapnici !!! Te shte badat sadeni i osadeni !!! Mangarov e nacionalen geroi !!!Istinata vinagi ...ama vinagi izpluva !!!

716

Край

преди 2 години

В желанието си да си докаже тезата - Мангъров излъга. Да си носи последствията.И опонентите му лъжат. Те обаче са в "синергия с дневния ред на ..."

715

Наско

преди 2 години

До АнонименУмнико, лекарствата имат разходи за клинични изпитвания, разходи за производство и разходи за маркетинг + това ги взимат само болни хора. На ваксините клинични изпитвания срещу контролна група от неваксинирани не се правят, разходите за производство се финансират с грантове от правителствата (данъкоплатците), а разходи за маркетинг няма, защото се налагат насила задължително за ВСИЧКИ, а не само за болните. Затова Пфайзер спечели 40 милиарда миналата година. Големите пари са там.

714

Анонимен

преди 2 години

На Мангъра да се отнеме дипломата за лекар и затвор

713

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 777Само дето никой не ти иска зелен сертификат дали си си изпил хапчето за кръвно, нали

712

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия печалби от ваксини.Печалбите са основно от лекарства.Аз съм с високо кръвно.Всеки месец давам за лекарствата си повече отколкото струва една ваксина.а ги купувам всеки месец. И така от 25 години.Ваксините винаги са евтини.

711

555

преди 2 години

Чакаме отговор от БЛС на резултатите( в оригинален текст и в превод) на 164 научни институции и лаборатории от целия свят, че ковид19 не съществува.Наградата за изолиран(пречистен вирус) е 2,000,000 долара. Може и вие от БЛС да пробвате да си допълните бюджета!!! Линк няма да дам,просто напишете на гугал: "164 научни институции и лаборатории" Опитайте да ги оборите-може случайно да ви се отвори парашута.

710

Анонимен

преди 2 години

Ми ще го разследват Мангъров. И в затвора ще го вкарат, защото пречи на бизнеса на болниците, на производителите и дестрибуторите на ваксини, тестове и други екстри, свързани със страшния вирус! И ще вземат и да го осъдят, га до ве те!

709

doko

преди 2 години

Крайно време беше.

708

ДО 763

преди 2 години

Благодаря! Много ценна информация!

707

Знаещият

преди 2 години

До неваксанА умиращите неваксани са 92,5% от ваксаните!

706

Знаещият

преди 2 години

До @-@Лъжец!

705

Хм

преди 2 години

Не пипайте д-р Мангъров!

704

анонимен

преди 2 години

МЗ и ИАЛ защо не дават да се правят аутопсии. Някой им е казал да не се правят и всички слушат. Защо? Според мен причината не е ,че е толкова заразно, а че някой с акъл ще вземе да разбере какво става.