60

има антиваксъри

преди 2 години

влизат и си плащат лечението-друг вариант няма,ако не искат,,АУТМАХЕН,,

59

Анонимен

преди 2 години

На такъв наплив заразени антиваксъри никаква система не може да устои.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен63. Тия са платени тук. Иначе са ваксинирани. Като за по някой лев, че без акъл какво да работят, че да имат пари да си купят салам.

57

Анонимен

преди 2 години

До ЛЕКАР"До всички колеги в България!Не си губете времето с простаци,които ви плюят,обиждат,бият и убиват,ами си стъпвайте на краката и идвайте при нас на запад!..." Ами това ще направим. Освен, ако не отстранят ииддииотите като тези тук, дето ги лекува ракията и налитат на тези, които ги пазят да не се споминат от простотията си.

56

КОВИД 19

преди 2 години

Аз съм полезен! Заразявам ви и повече от НИЩО не боледувате до края на живота си! Правете КОВИД-партита!

55

Браво

преди 2 години

До доктора Дано немският ти е по-добър от българския. Иначе само ще се излагаш.

54

Анонимен

преди 2 години

Представям си пациент - антиваксър, некъпан, с КОВИД, рошав, крещящ (като тук) дивотии, обясняващ на всички, които не искат да го слушат, конспиративните си теории.... Или друг, с висше образование (например история на изкуствата), къпан, знаещ всичко за наночиповете, за Преизподнята, за Плоската Земя, за 5G мрежата, за HAARP, Кемтрейлс... как ни пръскат с вируси и литий... и даващ акъл как доктора да го лекува! Тоя доктор трябва да е изключително ошашавен, за да не го прати в Свети Наум!

53

Анонимен

преди 2 години

Ами лекарите ще откажат да се занимават с тжваксъри и биячи на доктори. На такива трябва да се забрани да припарват в болниците. А ако припарят - по цял ден да четат молитви за докторите (вярвайте, ще го правят!).

52

k

преди 2 години

Ми нищо чудно!Ще се изненадате,ама лекарите също имат право да избират пациентите си.Не съвсем буквално,ами така,по-общо...Дали да са германци,французи или скандинавци да речем.Дали да са учтиви,платежоспособни или в голямата си част поне къпани.И някъде в този микс отпациенти са чирпанлиите/защото статията е за там/.Конкуренцията движи света.Успех!

51

минувач

преди 2 години

С цялото ми уважение към Лекарите (които са идвали посред нощ да спасяват близък и не са поискали и стотинка) и "лекарите" които те поглеждат от два метра и ти предписват 'хранителни добавки' и витамини за 200 лева и после взимат 60 лева такса + допълнителен 'преглед' при колегата за още 60 лева... Тези на Запад няма да отидат - тук си им е много добре!

50

Анонимен

преди 2 години

Ъ? Тия сериозно ли това почнаха да говорят? Ще ни държат в затвор, че някой не си е вършил работата и не е задържал здравните работници? Не е ли тоя за затвор? Че утре ще останем с наполовина болници и ще ни затворят за 2ма на улицата минали с хрема....

49

доктора

преди 2 години

Има и много провинций които ги въведоха и после отмениха таксите-Берлин, Бранденбург, Мекленбург-Предна Померания, Бавария,Шлезвиг-Холщаин. Там семестриални такси няма. Подчертавам това са такси за редовни студенти, влезли с редовен изпит, студенти от Германия и страни от ЕС. В споменатите Провинций има само администр. такса 50-75 Евро на семестър

48

Анонимен

преди 2 години

Боко да каже защо няма лекари?МОЖЕ И АЗ ДА ТИ КАЖА :МОЙ ПРИЯТЕЛИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПРИДОБИЯТ СПЕЦИАЛНОСТ!ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДАТ ОТ ПРОВИНЦИЯТА И ДА ОСТАВЯТ МАЛКИ ДЕЦА НА НЯКОЙ ДА ГИ ГЛЕДА!ТОВА СЪВСЕМ НЕ БЕШЕ ЗА 1 МЕСЕЦ! ТОВА ЗАДОЧНО НЕ СЕ СЛУЧВА,ЗАЩОТО НЕ Е ВЪЗМОЖНО!ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ! ЗАПЛАТИТЕ БЯХА УНИЗИТЕЛНИ!ПО ВРЕМЕ НА ББ ВЕЧЕ ИМАХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СПЕЦИАЛИЗИРАТ В ЦЯЛА ЕВРОПА!КОМУНИСТИТЕ ИЗГОНИХА БЪЛГАРИТЕ-ФАЛИРАЛИ БАНКИ, ЗАКРИТИ ЗАВОДИ,БОЛНИЦИ В ПЛАЧЕВНО ПОЛОЖЕНИЕ!

47

Анонимен

преди 2 години

Голям рев бе къде 5200-5300 са в болници, при положение че стегнахме 8000 предишната вълна и рева не стихва, от 3000 в болниците сте го почнали, ми не ми мъчно за вас

46

Анонимен

преди 2 години

Стига са се оплаквали. Важното е, че имат легла!

45

доктора

преди 2 години

Има малки разлики от Провинция до Провинция, и разбира се това са такси за студенти от ЕС. За студенти извън ЕС 1500 евро/семестър така че колегата не е прав за 15000 евро в германия. Разбира се тук идват и около 250 евро общежитие и 500-600 евро храна

44

доктора

преди 2 години

Лекар в Германия съм от 10 години тук взех и специалност. В България започнах с 320лв месечно с нощните дежурства, тук от първия ден 2400 евро чисто, общежитие 190 евро на месец за 2 стай със сметките и безплатна специализация. В момента съм доста по нагоре като заплащане. За таксите-държавна поръчка 500-650 евро на семестър още 100 евро за приемен изпит и около 75 евро администр. Такса документи. Саита е studis-online.de/studiengebühren. Това е истината. Иначе България ми липсва но няма назад

43

Анонимен

преди 2 години

истината е че от българия всеки бяга эаради отношението...погледнете само коментарите...и си правете иэводите.. българите (или по скоро просто.людието) сами си го эаслужават

42

2007 г

преди 2 години

Западните държави-които са много богати, предложиха на българските медицински работници да работят и се грижат за западните хора.

41

ЛЕКАР

преди 2 години

До всички колеги в България!Не си губете времето с простаци,които ви плюят,обиждат,бият и убиват,ами си стъпвайте на краката и идвайте при нас на запад!Само първия месец започваш с 2500 евро,а след това спокойно стигаш до 5000 евро заплата.Оставете говедата да се самоубиват и да м,рът!Не се унижавайте с трудът и потта си да се гаврят с вас!!Виждате ги и тук в сайта какви дебелооки дебелос,ерковци са!Какви *** и каква неблагодарност!!Чалгаря им обеща,че ще им доведе адът!Те си го избраха?!