73

Анонимен

преди 2 години

Джамбазки, Бахаров, Ставийски, убиецът на Милен Цветков кога затвор?

72

Анонимен

преди 2 години

А какво стана с убиеца на момчето в Борисовата градина? той получи ли поне 10 месеца затвор? А с кънкьора?

71

Анонимен

преди 2 години

Браво на съдиите.Осъдиха Такев за 15 минути,а за убиеца на Милен Цветков,заснет от камерите и видян от стотици свидетели-разследваме две године.***,че не им ръкопляскай за тлъстите заплати и премии.

70

мдам

преди 2 години

А за Максим Ставийски по време на станишката костана? За един пиян руснак питам. А онова *** мамино което тресна на Парадайза на червен светофар?Или гешовите слуги сега се сетиха за какво са законите?

69

Анонимен

преди 2 години

Не алкохолизмът е виновен, а съмочуствието, което те прави апрогантен и над закона. То пък и едни закони имаме...то пък и едно правосъдие....абе няма надежда.Ставийски влезе ли в затвора след двойно убийство - не! Живее си, гледа си детето, гушка си жената, изкарва кинти и какво като му било тежко....какво?! Убийци лежат ли по 10 г. и после пак убиват навън -има десетки случаи, поне според пресата. За какво тогава се възмущаваме. Просто трябва да напуснем тази държава!

68

цялата

преди 2 години

ви гилдия сте такива,гледах една реклама с,,японския ви готвач,,-пие бира като не виждал-срамота -БЕЗДАРНИЦИ

67

Анонимен

преди 2 години

Какво браво бе-признал си, след като има пълнометражен филм за безумието му.И аз съм къркач, но през ума ми не е минало да се кача на колата след употреба на алкохол. Преди да шофирам и капка алкохол не близвам. Тоя вече е осъден за каране в пияно състояние- като не знае какво прави като е къркан, да вземе предпазни мерки някой да го наблюдава и да му попречи да кара.Колко от вас са вземали ключовенте на приятели, които пият и карат. Или мъжкарите могат да карат и дрогирани, щото са велики

66

Анонимен

преди 2 години

За каране по джанти - 7 месеца затвор, за убит човек - домашен арест.

65

Анонимен

преди 2 години

За съжаление Токев трепери, което показва, че вече е пристрастен към алкохола и трудно ще овладее това. Затворът няма да реши проблемът му, а ще го утежни. Нужна му е лекарска помощ както на наркоманите.

64

Анонимен

преди 2 години

Аии наздраве..............

63

Анонимен

преди 2 години

Алкохолизма на никой не прощава. Убива мозъчни и нервни клетки. Можеше някой да загине.. (помним случая Стависки). Андре, вземи се в ръце!!!

62

"селянин"

преди 2 години

*** !

61

Оня от горе

преди 2 години

Гледа. А готвача да ли е поумнял? Съмнявам се! Пиянски бръщолевения в състояние на делириум. А за това, че съсипа страхотен пикап, бих му лепнал и бонус от няколко месеца.

60

До Офф

преди 2 години

Че то пиенето е най-веганския продукт. Може да се каже, че е хомеопатно средство на основата на плодове.

59

Анонимен

преди 2 години

Къркач. Яж си манджите сам. Всичките сте такива, измислени и фалшиви герои. На всеки му идва ДЕНЯ. Рано или късно.

58

Да

преди 2 години

няма по-добър учител от живота!И няма по-мъдра мисъл от написаното на салфетката в бара!Откога да се напиеш до козирката му се вика скапан съм от работа?!?Добре поне, че няма пострадали.

57

Офф

преди 2 години

Там се налага вечер да се шофира. Жената е веган, съответно не вкусва и грам алкохол. Дай и прав път и няма проблем. Ама като се стигне до паркиране се разменяме. А аз съм на кило водка. Пък се стигна до там, като парите за брони взеха да стават зловещи.

56

Анонимен

преди 2 години

'' поради моментно състояние на преумора '' ........................... и от какво си се преуморил толкова ? ... че бръмчиш от телевизия на телевизия да създаваш евтини забавления за отегчени домакини ? проблема със световния глад разрешава човека, та се е прeуморил.

55

Де да знам

преди 2 години

Нарани ли някого тоя човек, щети ли причини. Ами, да не скандализирам излишно, ама аз обичам алкохола, не страдам от него -наслаждавам му се , рядко ми се случва да шофирам, но обичайно съм на половинка ракия и някоя биричка. Пърпоря като костенурка. Давам предимство на всеки, даже ми премигват с фарове когато съм с предимство. 20 години така.

54

Анонимен

преди 2 години

Е то всичко беше ясно. Има условна ... ако не го тикнат значи има корупция. Въпроса беше, колко ще му дадат . 7 месеца и ще го пуснат след няколко за добро поведение. А е създал куп възможности за птп и някой да пострада. Такива трябва да им вземат книжките до живот. Защо след като е забранено да караш пиян, няма закон за доживот, без книжка ?