158

Анонимен

преди 2 години

При управлението на крадците от герб агнешкото имаше цена 13 и 15 лева, а сега същите го вдигнаха на 21 лева.

157

Анонимен

преди 2 години

Трябва да излязат от парламента завинаги, не само от залата и после пак да се връцнат със селските си физиономии на ни лук яли, ни мирисали.

156

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да се дава думата на герб -- вече знаем наизуст какво ще повтарят като развалени грамофонни плочи. На всичко отгоре брътвежите им са пълни безсмислици в контекста на тяхното управление.

155

Анонимен

преди 2 години

А при социализма знаеш ли какви бяха цените?

154

БЕН

преди 2 години

При управлението на Герб агнешкото имаше цена 13 и 15 лева ,сега е 21 лева. Хранителните продукти се калкулират всеки ден на по високи цени.КЬДЕ Е регулатора. ВДИГНАХА си двойно заплатите народните избранници,Какви фигуранти са само. Много милеят за народа си.НАКАЗАНИЯ НЯМА.

153

ВУТЕ

преди 2 години

Всички гербави трябва да бъдат изчегъртани не само от институциите но и от тези земи

152

Обеднителят

преди 2 години

Фигурантът е обеДнителят за Българите . Той прави Българите по-бедни.Тоя съшият е обеДИнител на всички ДС комуниститески ченгета.

151

Анонимен

преди 2 години

За радев не се тревожа изобщо, всичко което деградира герб е добро за България. Ако ковид-19 деградира герб той е добър за страната.

150

Анонимен

преди 2 години

герб не са обединител -- партия на селяни и слабоинтелектуални, посланията им са първобитни, не могат да заблуждават чуждите хищници, припкат да ги обслужват.

149

Анонимен

преди 2 години

Герб се държат като губеща партия, без всякаква идеология. В момента само хвърлят лъжи в пространството...Нормално е, че не искат да се разделят с всички облаги...Пълно безобразно управление, безхаберие, колективна безотговорност. Виждаме болниците, виждаме пътищата, канализациите....Всичко останало от миналото вече се руши, а парите ни прехвърляни от фирма на фирма и никой в момента не поема отговорност за кражбите...Просто казано-свински черва. Трябва да има наказани и връщане на средства.

148

Анонимен

преди 2 години

Поуката е, че повече не трябва да се допускат управляващи като Герб. В момента не сте градивна опозиция, напротив пречите на работата на Парламента. Не мога да обвинявам в кражби, без доказателстав, затова ще го кажа меко-оглозгана държава, разединението го направихте точно Герб и ДПС, защото превърнахте едни"ваши"хора в много богати и други два милиона, които емигрираха, а останалите съществуват. Българина трябва да разбере, че една държава се управлява добре, когато всички сме добре.

147

ха ха

преди 2 години

То па Буйко беше един обединител-мани,мани.Раздаваше пачки и постове на свои хора и се връткаше пред лидерите да не го пипат.А другите страдат-ни лечение,ни пари ,ни образование,ни икономика...пълен разпад.И мумун да сложат,ще е по-добре от предишното.

146

Мария Томова

преди 2 години

Така и ще си остане в историята Радев - най-големият разединител и узурпатор на властта в България за всички времена ! То сдруго и няма с какво да се запомни:)))

145

Алекс

преди 2 години

Никакво обединение с крадливия и корумпиран ГЕРБ.Тази група трябва да бъде изолирана.

144

Анонимен

преди 2 години

Народа полудя, вече не знае какво иска. И турско да станем, изобщо няма да го впечатли. Важно е Боко да е извън властта, а Македония извън ЕС.

143

пАНЧЕРЕВО

преди 2 години

Джуджет Атасова грозницата ги говори тези глупости,как ще се обедениш с мафията с герб-сдс Доган бей дпс?Няма логика.Радев човек от народа български ГОРД летец офицер.

142

Рашкoff

преди 2 години

Въпрос на месец-два е правителството да падне!След него е ред на *** Радев!

141

Анонимен гербер

преди 2 години

РАДЕВ ВЪН !!!

140

Handel

преди 2 години

Имаше една стара приказка където вълкът казал на агнето "хайде да се обединим!" Та и тиkвоча за това мечтае.

139

анонимен

преди 2 години

Как не го беше срам да се закълне в сащата тази Конституция, която погази, този прецедент?!