16

Анонимен

преди 2 години

До 9 Като се знам какъв съм инжинер, страх ме е да ида на лекар. :)))))

15

Анонимен

преди 2 години

Беше само преди 3 месеца пик-а на предишната вълна и хоспитализираните бяха близо 8500, в интензивни близо 1000 души с КОВИД (дали заради КОВИД бяха хоспитализирани и в интензивно никой не ни каза но това е др. тема). Сега имаме по 11 000 заразени на ден и имаме 5200 хоспитализирани и 500 в интензивно и говорят за натиск върху болниците, здравната система и локдауни. Как преди само 3 месеца нямаше натиск, а сега натиска при ПО-МАЛКО сериозно болни е по-голям? За много големи шарани ни взехте!

14

Анонимен

преди 2 години

Безплатни лекарства, безплатни медицински изделия за проследяване на сатурация? Някой от боледувалите да е получил такава екстра или тя е само за братята на докторите и властимащите? Болниците са пълни с панирани хора, които не разбират, че там, ако са простосмъртни, ги очакват неприятни изненади.

13

аз

преди 2 години

До Анонимен 13 Да дойдат тук викаш за 1000 лв?

12

Анонимен

преди 2 години

Имам конструктивно предложение-обучихме не малко лекарски кадри за Азия, Африка и Гърция нали са учили и завършили у нас? Т.е. получили са същото образование като нашите лекари? Сега да ни се отблагодарят и да дойдат тук да бачкат Но има едничък проблем-те си плащаха изпитите на корумпираните ни професори и дори една дума на български не научиха някои. Сега да лекуват същите тия професори. Поне с професори да облекчим системата.

11

Анонимен

преди 2 години

Бустерната доза присъства в 40% от пациентите - м да, понякога докторите се изпускат без да искат да кажат истината, останалите 60% са с по-малко дози или виобще без дози!!! явно всички представени ни официално числа са ЛЕЕЕЕКО политкоректни

10

Анонимен

преди 2 години

Време е да се премахнат всички пенсионери от държавните институции. Дори не трябва за консултанти да ги наемат.

9

Анонимен

преди 2 години

Докторе ако не си разбрал вчера в Ню Йорк 50% от болните от Ковид изчезнаха от болниците. Чакаме и тук така да се случи.

8

Анонимен

преди 2 години

А иначе имахме достатъчно лекари, за да обслужваме НАТО и да ги пращаме на мисии в Ирак, Афганистан и къде ли не. Никой не се сети да изока, че тук няма лекари, та ги хабим за чужди интереси. Аз не вярвам нито дума, че болниците изнемогват и че няма лекари. Извадете търговците от частните болници, които за преглед взимат 200 лева и ще видите, че лекари има, но дали наистина са лекари?

7

Анонимен

преди 2 години

Това с леглата е най-големия дебилизъм на планетата. От къде ви го роди акъла? Нали разбирате че да стигне до хоспалитаризация един ковиден вече е натръшкал поне 10 човека около себе си, защото е чакал, или защото е стар и болен и други хора го гледат. Нали разбирате че тия хора по трасето разболяват други, а това удря икономиката, съсипва осигурителния институт и системите, срива образованието, чакам и полицията и армията да изпокапят, защото и те имат деца, ако случайно сте забравили.

6

Анонимен

преди 2 години

Нещо разнобой дава (дез)информацията им за ковид-пЛандемията - едните казват има ,други- няма легла ,има новооткрити места , няма места ,има натиск няма натиск ...И последно - на кое да вярваме ?! Що не се разберете поне , та да лъжете еднакво ...

5

Анонимен

преди 2 години

До фалшификаториАми Кирчо го измисли ние само повтаряме като папагали понеже сме *** и алчни

4

Анонимен

преди 2 години

Добре де, недай Боже се случи война или друго масово бедствие, какво ще ги правите пострадалите? Представете си едно земетресение с хиляди жертви? Какво ще правите? Ще ги упрекнете, че сами са виновни, че са се отзовали в района на бедствието и следователно те ви претоварват болниците и нещастните лекари? Помислете хора с какви абсурдни аргументи ви убеждават да се ваксинирате. А това за ваксините е отделен въпрос.

3

Анонимен

преди 2 години

Хубаво тия в болниците се справят, а само да попитам НОИ справя ли се? Че нали знаете какво значи 11 000 болни на ден? Това са поне 7 000 болнични листа за по 10 дни болнични НА ДЕН (махам деца и пенсионери)! Та пак ще попитам, осигурителния институт справя ли се и ако да, за колко време? Няма да питам работодателите как се справят, защото знам че отговорът е никак. Даже някои са предупредил работниците да не обявяват че са с ковид ако искат да си запазят работата. Та смятайте какво става.

2

Анонимен

преди 2 години

Започнаха да ви се провалят идиотските планове за масова ваксинация

1

фалшификатори

преди 2 години

общо интензивните легла в България са 1268 и 62 за деца за какъв локдаун на база легла ще ми говорите