50

Булката пристигна

преди 2 години

ще полага клетва в народното събрание..Какво падение на българския род-да бъде управляван от субекти, като Румен и Киро-предатели

49

12

преди 2 години

Клетва в Конституцията, която нарушават всеки ден. Фатмако и фатмакията вън от България

48

Стамат

преди 2 години

Как ще ги изтраем още 5 години тези?

47

Дидо

преди 2 години

Познава само един човек,който може да понесе толкова много унизения а той от мъка да го прехвърля в другия крачол. Това е бай Иван Ставрев от наше село Енево Новопазарско,че научи и синовете си как да лъжат и крадат. Имат малка автокъща"Шепо и син" пробутвмат стари таралясници на високи цени,разболяват и уморяват хората,обвързали са се с местната власт и никой не може да ги пипне. Предлагам следващия президент да е бай Иван.

46

Анонимен

преди 2 години

Какви са тияФатмаци и Дънди Прешъс? Ще им покажем на тях един фашизъм. Ние сме милиони!

45

анонимен

преди 2 години

Тези двамата разсипват България и разделиха хората. Това разделение между българите,за съжаление ще продължи десетилетия. Нищо градивно.

44

ТОЗ-КЛЕТВА НЕ СПАЗВА

преди 2 години

БЕШЕ СЕ ЗАКЛЕЛ ДА СЛУЖИ НА БЪЛГАРИТЕ - ДНЕС, ЧРЕЗ РАШКОВ, ПРЕСЛЕДВАТ И ЧЕГЪРТАТ 1 ООО ООО БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА.............

43

Хайде

преди 2 години

Да махнем партийните пристрастия и всеки /според него/ да изброи поне пет положителни неща /пак казвам "положителни"/ за България и народа, които са излезли от президентството за пет години! Изключвам това, че Президента може да прави лицеви опори и свири на китара!

42

РАДЕВ =100 % ВЛАСТ

преди 2 години

ДНЕС ДИКТАТУРАТА СЕ БЕТОНИРА 100 %........ 100 % БЕДСТВИЯ ОЧАКВАТ БЪЛГАРИЯ...!!

41

Ооооооо!!!???

преди 2 години

Президент на БКП-БсП и Държ. сигурност. А за останалите?

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Да се преброим - който е гласувал за РР на последните избори ---------- за РР гласуваха машинките на Мадуро.

39

Анонимен

преди 2 години

Б. Борисов играеше на две места с Русия и с ЕС. Пари взимаше от ЕС , а харчеше за кухи проекти или просто нищо не правеше освен имитация. О т Русия какво е взел но тръбата за Сърбия ги погълна и решение няма. Това не се хареса на Запада и затова го бутнаха.

38

Анонимен

преди 2 години

Докато не бъдат сменени Гешев и протежето му Цацаров.И докато ОПГ-то начело с Тлъстия не бъдат въдворени на топло.

37

До "Койчо"

преди 2 години

Койчо, чета ти умоизлиянията и просто... занемявам. Ами какво изобщо да кажа, вече не се чудя, кой и защо ни управлява. Много неща(научно доказани) мога да ти обясня, но не смятам да си губя времето с хора, на които магарето им е изцяло учебниците в 8 клас.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Добре де,нали няма промяна и са същите хора? ----------- не са същите. Сега е двойно по-гнyсен.

35

Додо

преди 2 години

Антипрезидентът Радев в позор за България, а дебелата комунистическа сввиня Йотова е вероятно най-противната жена в България.

34

Анонимен

преди 2 години

Занятието приключи. Резултата на всяко занятие е да такова мамата на войника ,а войника да так...мамата на занятието. Сега руската мечка е прогонена.

33

койчо

преди 2 години

На някои хора във форума името РР им действа като пръчка в ....

32

Майора

преди 2 години

Жалко аз не знам друг такъв случай , в който някой системно да нарушава Конституцията и после да се закшева в нея! И вместо да е пбединитеш , стана разединител на нацията ! Заедно с кабинета , подкрепен от Божков и олигарсите доведе до нечуван срив на доверието и високи цени на всичко! Желаеш да станеш като Путин , но няма да стане!

31

Анонимен

преди 2 години

Народа е хитър. Като го лъжат институциите и го крадат и той прави същото. Но сега народа вижда , че нещо добро ще става , то е бързо влизане в евро зоната, бързо отдалечаване от Русия и бързо развитие на всички пътни връзки с С.Македония.