11

ИСто

преди 2 години

ОУ "ЖУРНАЛИСТКЕ" ПРОСТА ОТ КОЕ СЕЛО СИ *** ОФЦО СЕЛЯНДУРСКА ПРОСТА.... РЕЙС казваш на АВТОБУСА.... ГОСПОДИ КОЛКО СИ ПРОСТА! Марш!! ВЕДНАГА ДА НАУЧИШ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА * RACE * (рейс).... Я кажи простакесо ПРОСТА как казваш на шофьора на РЕЙСА - РЕЙСЪР ЛИ ***? Ако съм ти един началник с ТАКЪВ СИЛЕН ШУТ ЩЕ ТЕ ИЗГОНЯ ОТ РЕДАКЦИЯТА....

10

Анонимен

преди 2 години

Тия фесовете много слаби шофьори.Карат несъобразено.блеят зад волана.

9

Разграден двор

преди 2 години

Какви са тия шиптъри пак? Аман от мигранти и талибани ! Няма ли тестове за тях , мерки? Кой въобще ги е пуснал да минават границата и по чие нареждане? Горанов го видяхме вече как мина.

8

Селяк

преди 2 години

Рейс е работническо-селски синоним на автобус, издаващ произхода на използващият го. Рейс е дума, означаваща редовно изминаване на определено разстояние по точно определен маршрут.

7

Анонимен

преди 2 години

Какви ли ще да са тези пътници,които в 4,30 сутринта пътуват за Косово,даже и с 6 деца?МММ,много съмнителна история.Провериха ли им автобуса?Може вътре да има интересни неща или вещества.

6

П К П

преди 2 години

Ходете пеша бе!

5

Анонимен

преди 2 години

Бойковите пътища са по-зле и от току-що бомбардиран път в Афганистан.

4

читател

преди 2 години

Тва ли са най важните новини? Няма ли да побликуват нещо за раздадените 32 милиона бонуси в НАП?

3

Анонимен

преди 2 години

Щом цял камион не е видял ... Голям разбирач ще е

2

Анонимен

преди 2 години

И защо не си се трепят па техните си пътища, а все чакат да дойдат тука? Ние как си се трепем и без тях? Чакаме само апапите от турско по магистралите - е, поизтрепят ни и по живо, по здраво - свикнали сме да ни трепе пап...лач от Изтока, Харманли-Аскьойско например...

1

Анонимен

преди 2 години

На тия кой им дава книжки бе?Ще се изтрепат по нашите ''прекрасни'' пътища,дето Борисов е направил!