63

СВОЙ

преди 2 години

Съдбата на Джокович е била предварително решена.Всичко останло беше демонстрация на твърдата ръкана "демокрацията" за да покаже на неваксинираните,че не търпи инакомислещи!При положение,че са наболи 92% от населението си,останалите 8 % какво заплашват.Заплашват да отворят очите на част от набодените и да осъзнаят,че ваксината не предпазва,че вируса ще си циркулира,а Локдауните са престъпление срещу Човека!

62

Анонимен

преди 2 години

Посолствата се почти легални шпионски централи. Джоко подава молба за виза и локалната АУС централа-послство му я издава. На процесите в АУС тия тяхни дипломати ги няма за да бъдат разпитани и от Прокурора и от Адвокатите на Джоко. Излиза че цялата дандания е нагласена заради лъжите в които ауст правителство бе обвинено от Франция за подводниците. Адвокатите на Джоко как па не се "сетиха" да поискат да разпитат дипломатите които са дали на Джоко визата. А? Джоко в ЕУ има ХАГА и Съд - действай.

61

Ник

преди 2 години

Хайде подай декларация с невярно съдържание, освен ако не си просто Киро, и гледай как ще бъдеш осъден. Така и с джокович, първо излъга, после се оказа, че е подал декларация за издаване на виза с невярно съдържание. И, какво е неясно, ако лъжеш в декларираното при иск за виза - не получаваш виза и те депортират. И, това важи за всички, но само джокович има претенции, а баща му ще обявява война на Австралия. А бе, хубава работа, ама србска.....

60

Анонимен

преди 2 години

До Алекс "Защото излъга,че е боледувал Ковид и го хванаха.Номера не мина и беше изритан." --- сме6ко, ако не знаеш, и наш Гришо се "възстановява" след прекаран кромид през Декември... кой знае колко още други тенесисти също така се "възстановяват"... Разликата обаче е, че само Джокович застава с името си зад свободата на избор, а другите послушно малчат. Но така е, по документи може да се водиш мъж, но не всички имат кохонес! Иначе астралийците си го казаха - буди им уфтсете и затова не го искат

59

Демокрация ли?

преди 2 години

Вече всички знаят, че Австралия е една "демократична" държава по подобие на САЩ. Толкова е демократична, че никой не знае какво се случва, когато реши, че не му изнася. Субективни решения на парче - това е законът там... Никога не бих стъпил в тази държава, основана от депортирани и заточени британски престъпници.

58

Алекс

преди 2 години

Защото излъга,че е боледувал Ковид и го хванаха.Номера не мина и беше изритан.

57

Анонимен

преди 2 години

Тия австралийци дето се радват толкова всъщност, не осъзнават как си го Hабутаха. Сега правителството може да казва и да прави с тях каквото си поиска, да разполага със правата и телата им както намери за добре. Може да ги контролира без ограничения, като си измисли всякаква причина или дори подозрение. Това ваши за целия свят всъщност. Запомнете, те му спретнаха театър пред всички, а Джкокович се опита да отвори очите на света и му е през крачола турнира в Австралия.

56

Анонимен

преди 2 години

Не съм чел прозренията на как се казва Сесил ли , ще кажа като обикновен фен на тениса- Всичко е заради 21- титла , разбира се, ако я вземе само се чудя как екипът му не разбра ,че е номер и се оставиха да ги носят като дамска чантичка ...много добре се знаеше ,че не е ваксиниран и той сам го заявяваше преди това , също така ,че е ходил в Испания ,защо испанците ,ако е бил карантиниран не са го спрели- си е техен проблем , даваш виза ,когато знаеш ,че са нарушени правилата е, защо я давате?

55

Анонимен

преди 2 години

Хаха да докажат анафилаксия от пресишна доза, ми то в тези случай умират. Тия аборигени са изкукуригали.

54

До 35

преди 2 години

Освен това Хитлер приключи с концлагерите през 1945 г.,а австралийците продължиха чак до 1970 г.И след пауза от 50г. ги възстановиха отново...При това срещу собствения си народ...

53

Принцип

преди 2 години

Държави, които имат закони и ги спазват са държави, а не балкански територии. Точка.

52

Анонимен

преди 2 години

Последните новини за оставки в тениса от Австралия ще накарат привържениците на лъжеца от Белград да млъкнат

51

Анонимен

преди 2 години

Цялата дъндания е заради подлия номер на азатаралийското правителство да канцелира договора си сФранция задоставка на френски атомни подводници (за какво ли са им),закоето решение ФренскиятПрезидент е научил отпресата.Демек ауструшетите са отсвирили Париж.Да ама това доведе Макрон открито даги нарече лъжци.Идващите АУС избори искат но ПР.Наречени лъжци кой закого щегласува. Хубавото от скандала ече сега всеки АУС бюджетник акому докажат челъже и дори дане знае кво е тенис-одлита към Ваньо Алото

50

11

преди 2 години

Тука има някви, дето дрънкат за балкански субекти, тарикати, номера и други лакърдии. А истината е, че го изгониха, защото представлявал заплаха за общественото здраве на психясалото, набучено неандерталско стадо от австралопитеци. Така че, тия глупости могат да си ги заврът в гз.

49

БАНко

преди 2 години

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА д-р МИРОСЛАВ НЕНКОВ , ДЖОКОВИЧ ДА СТАНЕ ЗНАМЕНОСЕЦ НА ПАРТИЯ ,,ВЪЗРАЖДАНЕ " НЯМА ДА СТАНЕ !!! КОСТАДИН КОСТАДИНОВ ИМА ИЗИСКВАНИЯ ... КАНДИДАТИТЕ ТАЙНО ДА СА СЕ ВАКСИНИРАЛИ , ПРЕДИМСТВО Е ...БУСТЕР !!!

48

Някой каза ли

преди 2 години

"демокрация" или така ми се чу?

47

Анонимен

преди 2 години

Държава, основана от престъпници, решила да измисля и прилага закони. Какво друго да очакваме като резултат?

46

Зоро

преди 2 години

Използваха го за ПР акция. Ще имат избори.Да му бяха казали преди да тръгне, няма да влезеш и нямаше до ходи.Но те го искаха там за да си наоравят ПР-а.Джокович трябва да ги съди в Хага.Ако така се остави, се създава опасен прецедент (тип фашизъм): ако мненеието ти е обратно на това на моментното правителство и те гонят.Утре може да дойде друго правителство и да го изкарат герой.

45

Анонимен

преди 2 години

До52С това си решение Австралия показа,че се води открита война срещу неваксинираните граждани,на която и да е държава(()С престъпници се действа безкомпромисно.

44

Христо Христов

преди 2 години

До 44"Няма такова нещо!Първият съд е щатски на щата Виктория." - я ПАК: "His Honour Judge Anthony Kelly of the Federal Circuit Court of Australia "