70

"Ваксини"

преди 2 години

Ако "ваксините" са ефективни защо тогава "ваксинираните" се страхуват от неваксинираните? Ако наистина "ваксините" предпазват, тогава неваксинираните не биха били заплаха за "ваксинираните" От какво точно се страхуват "ваксинираните" ? Къв тогава им е проблема с неваксинираните?

69

Вярващ на медиите

преди 2 години

Не е вярно, ваксините са 100% ефективни и носят 100% имунитет. Така казаха Ани Салич и Виктор Николаев, а те знаят най-добре!

68

Анонимен

преди 2 години

Умират много хора, заради психозата по медиите. От страх не отиват да се прегледат дори...

67

Корона стъкмистики

преди 2 години

Няма никакво увеличение на смъртността, тя е в рамките на обичайното. Лъжа е че има повишаване на смъртността. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Средната смъртност за миналата година на ден са 285 души. Има един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете: България население 2022 CountryMeters.info, проверявайте към 23 и 45 часа, отново починалите ще са ок. 285 души, тоест умрелите са точно толкова колко и преди ПлАндемията.

66

samba

преди 2 години

Даже и те взеха да си признават колко скапани са ваксите! Само наште умно-красавци ги боготворят!

65

Върбан

преди 2 години

Ясна е идеята, скоро ще има нова ваксина и всички ваксинирани с магическа пръчица ще се превърнат в антиваксъри, спешно нуждаещи се от "спасяване". И така, докато инсултите, инфарктите, миокардитите, автоимунните, алергиите, ракът и други благини предизвикани от бъркочите станат невъзможни за скриване. Много съм благодарен на ваксиниралите се, те работят за да приключи по-бързо циркът.

64

Анонимен

преди 2 години

Абе какво стана с "Две дози и се връщаме към нормалността"? за един приятел питам.

63

Анонимен

преди 2 години

За сертификата сте прави за другото не съвсем.Печата на Антихриста се слага не просто доброволно, а и съзнателно, не може да се сложи с измама.Това не е мое мнение, а на Библията и православната църква.В Библията е описано пределно ясно- Антихриста открито проповядва против Христос и иска хората публично да се отричат от него и да се поклонят на звяра, без никакви лъжи,измами и конспирации.А печата се дава само срещу едно такова публично съзнателно отричане.Други опции няма.

62

Гаранция

преди 2 години

Дори да отменят пандемията сертификата ще остане. И ще става все по тъмносуперзелен, и все по малък докато се събере в подкожен чип с големината на оризово зърно. За неосведомените и незаинтересованите - печатът на антихриста може да се приема само доброволно. Приемането му означава отричане от Христа. И да. Знам какво се питат многохора - дали е доброволно ако трябва да избираш между храна и печата и избереш печата - ДА ДОБРОВОЛНО приемане Е. Между живота си и печата - ДА ДОБРОВОЛНО приемане е.

61

Анонимен

преди 2 години

Дупчи бустери, сине, дупчи докато си умнокрасивче когато ти откаже имунитета, ще ставаш за т*ш*к.

60

Ббб

преди 2 години

Мога ли да пропусна първите четири игли и да си хакна ,направо петия бустер..той нали най предпазва?

59

Анонимен

преди 2 години

Верно новинарите се изчерпахте напълно, да пишеш всеки ден едно и също е слабоумие.Скучни сте, а ние не сме ***.

58

Анонимен

преди 2 години

А първата защитава ли или само от 5 нагоре става....

57

Анонимен

преди 2 години

Аве, ко стааа в Израел...почвам да си мисля, че те са измислили и сътворили цялата история за xoлокоста...

56

Стойчев

преди 2 години

То не бяха ваксини,не беше чудо - уж след всяка ни обещаваха спокойно добруване,а то на практика се получи бустеросване без край...?!Стига сте ни тровили с тия измишльотине,бре! Кажете направо кога ще ни слагате по един абокад,а на членовете на правителството по два-три и да се надяваме ,че с това ще приключи Ковид истерията !!! Очакваме скоро да се признае,че изобщо не е имало полза от ваксините ви!!!

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "малко", "частично", "вероятно" явно са много точни термини за учените. "Вероятно земята е частично кръгла" (известен голям учен).

54

Ва го 2

преди 2 години

Ред е на 5-тата, идва нов щам "Ва" нещо си, открит в Швеция. На печелившите, честито. Цените на всичко поскъпват безобразно.

53

Анонимен

преди 2 години

В Швеция никога не е имало никакви мерки и почти няма болни ! - или сигурно вируса е приятел на Грета и го е помолила да ги заобикаля ?Нали казаха , че бил много умен тоя вирус , вероятно доста по-умен от голяма част от хората.

52

90991

преди 2 години

Тия вече стават смешни! Ама така ще е, докато има овце, които ходят по гайдата им и се бодат под команда!

51

Анонимен

преди 2 години

Вервайте у науката. У таа, дето ви приканва да й вярвате и да се не съмнявате у нея! Другата, с мисленето и съмненията, е нечитава! Тъй да знайте! Сал твърдата църковна такава е читавата! Смело, към десетата доза! На падналите в боя научни жертви ще съградим паметна плоча пред некой ваксинационен пункт!