9

malart

преди 2 години

"Учат на факти"... Авторът на изречението да изкара някакъв курс, че му личи

8

Deep Zone

преди 2 години

Респект за хората, които правят настолни игри. Има доста нови български игри, които са чудесни- Горда Стара България, Железници, Битката за Балканите, Цар на историята. Съветвам всеки, който има малки деца да играе тези настолни игри с тях, вместо да ги остави пред телевизора да гледат грозните нови анимации. А от настолните игри могат да научат много полезни неща,както и хлапетата да се научат да печелят или губят достойно.

7

Анонимен

преди 2 години

В доста от тези игри са включени книжки с въпроси, на които трябва да отговориш, за да продължиш да играеш. Има и отговори. Така децата четат въпроси, ако не знаят вече отговорите, четат и тях. Хем четене (полезно за по-малките ученици), хем учене на неща от живота - география, история, интересни забележителности

6

Анонимен

преди 2 години

Може само да затъпеете от такива игри. Играта учи на алгоритъм, а не на гъвкавост. Освен това човек, който е бил бавноразвиващ се като малък, едва ли трябва да учи деца.

5

Алън Грант

преди 2 години

Четенето на книги, а не настолните игри. Но нека да заблуждаваме наивниците.

4

Глупост

преди 2 години

Поредната глупост на кликата наречена Българска история

3

Анонимен

преди 2 години

Дъщеря ми се научи да събира и изважда до 14 от една такава игра в 3 група. И научи доста факти за България и други страни, за биоразнообразието и т.н. Много са полезни.

2

Анонимен

преди 2 години

Особено монополи, то сега света е едно голямо монополи.

1

Анонимен

преди 2 години

О, миличкият, я го питайте кога и защо избухва Априлското въстание - много интересни отговори ще се извъдят!